Нормално ли е да се губи по-малко антифриз през лятото?И колко евентуално,ако е нормално?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нормално ли е да се губи по-малко антифриз през лятото?
Collapse
X
-
Humppa
Аз доливам антифриз горе-долу на 2 месеца. Доливам колкото е разликата от MAX до MIN стойност на казанчето. Не съм забелязал течове...
Коментар
-
dr_wolfy написа:Ами, цяла зима си карах колата,антифриза не мръдна!Сега,като се позатопли,гледам,че нивото в казанчето е паднало с един пръст.Течове(поне видими) нямам.Не ми се запотяват и стъклата,не мирише и на антифриз в купето...та за това питам.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
dr_wolfy написа:Това за уплътнителите е идея!Ще ги проверя!Ама,каква е логиката зимата антифриза да си стои-карам постоянно,а пък сега да изчезва?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Vlado написа:Според мен е нормално да се губи...но малко...все пак се изпарява..Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Humppa
Вчера долях антифриз.Като наливах новия (преди около 6 месеца) ми остана 2 литра разреден в туба от бира. Вчера коато долях - изненада тубата остана празна Май сериозно трябва да прегледам охладителната система.2 литра за 6 месеца май хич не е нормално.
Коментар
-
ivo написа:Vlado написа:Според мен е нормално да се губи...но малко...все пак се изпарява..ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
Коментар
-
ivo написа:Vlado написа:Според мен е нормално да се губи...но малко...все пак се изпарява..минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар