Колеги, имам малък проблем със скоростната кутия на Мултиплата. Двигателя ми е 1.6 16v. Първата изключва от време на време и скоро ще трябва да я правя или да я сменям. Понеже имам кутия от 1.8 16v, се чудех дали са взаимо заменяеми, преди да съм разпилял колата. Или да си търся от 1.6 16v и да не си правя експерименти?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скоростна кутия от 1.8 16v на 1.6 16v?
Collapse
X
-
Re: Скоростна кутия от 1.8 16v на 1.6 16v?
SDLW написа:Колеги, имам малък проблем със скоростната кутия на Мултиплата. Двигателя ми е 1.6 16v. Първата изключва от време на време и скоро ще трябва да я правя или да я сменям. Понеже имам кутия от 1.8 16v, се чудех дали са взаимо заменяеми, преди да съм разпилял колата. Или да си търся от 1.6 16v и да не си правя експерименти?Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
-
Ако въобще стане ,то няма да има нищо общо. Различни предавателни числа и т.н.. Търси си само от Мултипла и от нищо друго. Имам една ,която имаше някакъв проблем с планетите и сателитите,но всичко останало си работи.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
kik73bg написа:Ако въобще стане ,то няма да има нищо общо. Различни предавателни числа и т.н.. Търси си само от Мултипла и от нищо друго. Имам една ,която имаше някакъв проблем с планетите и сателитите,но всичко останало си работи.Когато господ не можал да направи правия силен, направил силния прав !
Коментар
-
kik73bg написа:Ако въобще стане ,то няма да има нищо общо. Различни предавателни числа и т.н.. Търси си само от Мултипла и от нищо друго. Имам една ,която имаше някакъв проблем с планетите и сателитите,но всичко останало си работи.Когато господ не можал да направи правия силен, направил силния прав !
Коментар
-
SDLW написа:Защо само от Мултипла? От Браво/Брава/Марея с 1.6 16v няма ли да стане кутията?MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
kik73bg написа:SDLW написа:Защо само от Мултипла? От Браво/Брава/Марея с 1.6 16v няма ли да стане кутията?Когато господ не можал да направи правия силен, направил силния прав !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар