Къде се намира горивния филтър при Типо? От къде и какъв да си взема? Споделете кой е най-добър като марка.Искам сам да си го сменя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде се намира горивния филтър при Типо?
Collapse
X
-
Намира се под пластмасата, която го закрива под задния десен пасажер. От външната страна на пода, да не го търсиш в колата А за марката има много такива, и не мога да кажа точно коя да си купиш - въпрос на избор.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
При мен има горивен филтър в двигателния отсек, като застанеш пред колата - отляво, закрепен е на преградата с купето. Това за Типото от подписа.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Е кво пък викам и аз да кажа, аз и на Типото и на Темпрата си ги смених пред къщата без никакъв канал, верно не е много приятно да лежиш под колата (не е като да си под жена ), ама без проблеми се сменя филтъра. Кондиката която използвах е да кача двете странични колела на един по-висок бордюр и си остава достатъчен отвор под колата където да си сложиш едно одеало или каквото черже искаш, лягаш отдолу и е работа за 2 минути точно., ако искаш по цивилизовано си търсиш канал, естакада, подемник, но като ги нямаш под ръка и това е решение. УспехСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
sachma написа:Вижте ся, има и горивен, има и бензинов филтър.Бензиновият е до резервоара-отвън разбира се :D Горивния е в двигателния отсек.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
sachma написа:Ами човека искаше за горивния инфо, а не за бензиновия...или аз не съм разбрал...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
sachma написа:Еми по принцип защото на бензиновия(този дето е свързан с резервоара)се вика бензинов,а на другия-горивен, щото си го има и при дизелите, пък там не е бензин А и защо е тази полемика не знам...Като караш на газ пак не е бензин...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар