Колеги, има ли начин с декодер в нета да проверя какви екстри има в една Крома? За другите модели коли има инфо, но за Крома не намирам. Искам да знам като гледам коли, често в обявата пишат разни екстри, на едни места са много на други по малко, но примерно разни печки, GPS-и за проследяване, системи за контрол на дистанцията, динамична устойчивост, подгрпване на предното стъкло, сензори за дъжд и какви ли не извращения :D няма как да разбера има ли ги в конкретния екземпляр преди да я купя, е така на бързо.
Предполагам се сещате за какво говоря. VW-ите имат една лепенка в багажника под резервата с кодове за екстрите и си имат сайт за проверка, но тука не знам какво е положението и може ли да се проследи. Ако търся по VIN в EPER ми дава само кодове на мотора, година, гориво, коне, и все неща, които се знаят. Тъпото е, че дори продавача може да не знае абс. всички екстри по колата, или да е решил да послъже с повече.
Дали има вариант да направя тази бърза проверка със смартфона на място?
Предполагам се сещате за какво говоря. VW-ите имат една лепенка в багажника под резервата с кодове за екстрите и си имат сайт за проверка, но тука не знам какво е положението и може ли да се проследи. Ако търся по VIN в EPER ми дава само кодове на мотора, година, гориво, коне, и все неща, които се знаят. Тъпото е, че дори продавача може да не знае абс. всички екстри по колата, или да е решил да послъже с повече.
Дали има вариант да направя тази бърза проверка със смартфона на място?
Коментар