Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT CROMA въпроси преди покупка?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, има ли начин с декодер в нета да проверя какви екстри има в една Крома? За другите модели коли има инфо, но за Крома не намирам. Искам да знам като гледам коли, често в обявата пишат разни екстри, на едни места са много на други по малко, но примерно разни печки, GPS-и за проследяване, системи за контрол на дистанцията, динамична устойчивост, подгрпване на предното стъкло, сензори за дъжд и какви ли не извращения :D няма как да разбера има ли ги в конкретния екземпляр преди да я купя, е така на бързо.

Предполагам се сещате за какво говоря. VW-ите имат една лепенка в багажника под резервата с кодове за екстрите и си имат сайт за проверка, но тука не знам какво е положението и може ли да се проследи. Ако търся по VIN в EPER ми дава само кодове на мотора, година, гориво, коне, и все неща, които се знаят. Тъпото е, че дори продавача може да не знае абс. всички екстри по колата, или да е решил да послъже с повече.

Дали има вариант да направя тази бърза проверка със смартфона на място?
    Последна редакция от Lyubcho88; 03.03.2017, 23:02.

ex. Fiat Punto MK2 2001год. 1,2i бензин 60ps.

ex. Fiat Punto MK1 1995год. 1,1 бензин 55ps.

Коментар

Цък!
      Ето един ePER. Горе в полето "Search" пишеш VIN-а на автомобила -> Enter -> Info. Ще ти излезе една табличка, в която пише цялото оборудване, с което автомобилът е изкаран от завода - от-до.

Senza cuore saremmo solo macchine.... SKODA Yeti Adventure 2.0TDI 4x4 / FIAT Bravo Sport 1.9 MultiJet 16V / ex. FIAT Marea Weekend TD100

Коментар

Гледах тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...4&slink=240rvu
        + Салон - добре изглежда
        + Окачване - добре, не забелязъх потропвания
        + Скоростна кутия - добре превключва, макар да я карахме само до около 30км/ч, не съм изреждал всички предавки
        - По таблото има много захабени елементи, капчетата на волана имат някаква лепкава мъзга, скоростния лост е с разлепена кожа, много захабен,
        - Има само един ключ
        - Даде ми грешка P0401 ERG gas sensor issue - https://www.obd-codes.com/p0401.
        - Няма почти никакви екстри за модела. Без парктроник, без фарове за мъгла, без лети джанти, без разни системи за подпомагане спирането и отопление на предния прозорец, без щори на задните прозорци, без DVD-та и тн. няма да изброявам всичко, но май е изцяло базов модел.
        - Човека пише на реални 160 000км, но при положение, че DPF-a е долу леко ме съмнява.

Със сигурност не е моята кола, но някой може да се огледа. Успех

Коментар

Колеги, някой да е ходил на оглед за тази?
          http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...6&slink=2od0bt
          Мнения?

Коментар

Цък!
            Ето един ePER. Горе в полето "Search" пишеш VIN-а на автомобила -> Enter -> Info. Ще ти излезе една табличка, в която пише цялото оборудване, с което автомобилът е изкаран от завода - от-до.
            Пише трънки. За моята пише единствено двигателя (който си го знам), че е с автоматична кутия (и това го знам), и че е с ляв волан (е това не го знаех!).

Коментар

Working...
            X