Прав си, не е зле "джъст ин кейс" да се зачисти.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с обороти - Брава 1,4 12В
Collapse
X
-
slonikon написа:Ти си знаеш. На мен ми гаснеше всеки път при спускане на свободна и на всеки светофар, в продължение на месеци, докато открия проблема. За да не ми се случва вече, единственото което ми коства е да си почистя дроселовата клапа. За 20 мин, веднъж на 2 години. Можеш поне да пробваш.
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:slonikon написа:Ти си знаеш. На мен ми гаснеше всеки път при спускане на свободна и на всеки светофар, в продължение на месеци, докато открия проблема. За да не ми се случва вече, единственото което ми коства е да си почистя дроселовата клапа. За 20 мин, веднъж на 2 години. Можеш поне да пробваш.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:slonikon написа:Ти си знаеш. На мен ми гаснеше всеки път при спускане на свободна и на всеки светофар, в продължение на месеци, докато открия проблема. За да не ми се случва вече, единственото което ми коства е да си почистя дроселовата клапа. За 20 мин, веднъж на 2 години. Можеш поне да пробваш.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Зае*и, преди малко се замислих, че днес цял ден карам на бензин и няма никакви проблеми. Ще взема тия дни да редувам на газ на бензин да видя кво ще стане. Да не вземе да се окаже бедна смес на газ.Обаче, вчера най-големите бели на бензин ги правеше. Вярно, че тя не се кара на бензин и може да е било мазляк. Днес сутринта малко накъсваше в първите метри, ама после се оправи и вървеше отлично без проблеми.ДОбре, че послушах доктора да я оставим така.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар