колеги, прегледах постовете за скорости и масло. имам проблема с невлизането на първа при положение, че колата е загряла и го прави от време на време, като включвам последователно към втора и отново пъва и влиза като масълце. съединителя ми е нов сменен преди 2 месеца. и си мислех за маслото в скоростната, но нямам представа откъде да долея, да го сменя ли, защото не съм и т.н. дайте някакъв съвет и сервиз, щот до момента колата ми е правена само в Ал.Ауто, поради причината, че е близо до офиса и съм я оставял за ден и я оправят. всички консумативи при тях съм сменял, но прочитайки вашите постове съм склонен да ги сменя. кажете къде да сменявам маслото за скоростите и мога ли да пробвам първо с доливане. благодаря предварително МиткоKолега... в българският език след точка обикновенно следва голяма буква! А пък в заглавието на темата няма смисъл да ползваш само големи! Vladim
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масло в скоростна кутия
Collapse
X
-
ще потърся чертежите. Благодаря за бързия отговор. А в край на сметка ще кажете ли място, на което мога да поддържам колата за всичко, щот мнения наистина много и доста се обърках. Казвам ви , че до момента е била само в Ал.Ауто и не знам нещо да е било зле. Просто не разбирам от коли до толкова, но четейки постовете няма да отида повече там. Кажете обаче къде. ПРосто там ми е до офиса и ми беше най-удобно. А и действаха бързо в общи линии. Части купувам от там и от магазина на "Евлоги Георгиев" с/у Синьото. Митко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар