Здравейте, от 2 дена имам следните симптоми - на студен двигател скоростите влизат нормално, загрее ли обаче започва една мъка с включването на I-ва скорост. Съединителят не е сменян от около 50-60хил. км. дали е от там незнам. Изпробвах по двата начина - на V-та с 60км/ч настъпих газта, няма пребуксуване, както и на място с дигната ръчна на III-та, уж няма проблеми. Синхронизатор изключвам, защото стана изведнъж, но знам ли. Мнения ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трудно включване на I-ва скорост.
Collapse
X
-
vnukata написа:Жилото съм го сменял няма и месец, че старото се скъса.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
И аз залагам на това:"... смяната може и да е причината... след месец се е разтегнало и има нужда от до настройка..."Просто натегни гайките. Намести си го на твоето си нива.Успех желая!Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Здравейте . От две три седмици имам същия проблем с всички предавки най вече с задна на студен мотор си включват нормално , но след 1/2 ч градско каране се започват мъките трудно включва а задна е мъка . Вече на няколко пъти навивам гайката на жилото и се оправя на загрят мотор и на следващия ден пак същата история . След натягане педала се вдига както трябва да бъде но като загрее пада малко под тоя на спирачките . Съединителя е LUK пълен комплект сменят преди 30000 км горе долу а жилото е сменено преди около 5000 км .Възможно ли е те пак да ми правят номера .мотоер
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар