Въобще не го пуска да влезе в която и да било система на колата , защо е така според вас ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DPF филтър фиат крома
Collapse
X
-
Първо се проверява захранването от акумулатора- при нисък волтаж самите компютри може да не се захранват. Невъзможността да се свърже може да се дължи на проблем с диагностичната му апаратура. Аз лично не бих се доверявал сляпо и да купувам неща без да съм сигурен на 100% че проблема е в тях, питай го момчето какво правите ако проблема не се окаже в нещата които те е пратил да купуваш? Той ли ще ти плати частите?Отделно човек който не може да се върже към нито един модул не знам как ще успее да ти обучи един към друг различните компютри, отдавна минаха времената в които просто боцваш нещо от една кола на друга и то тръгва.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
И да го мисля и да не го мисля , аз съм първичен ,като реша нещо го правя пък после ако ще да си чупя главата , ако частите не станат , ще ги продам и ще отида при друг майстор . Ако и там се закучат работите купувам си един барутник за 1000 лв а тази я разхвърлям на части . За мене колата е нищо друго освен средство за превоз и за вадене на пари , сменям ги постоянно тази мисля че е 17-таhttp://yaneff82.snimka.bg снимки на моята работа
Коментар
-
yaneff82 написа:И да го мисля и да не го мисля , аз съм първичен ,като реша нещо го правя пък после ако ще да си чупя главата , ако частите не станат , ще ги продам и ще отида при друг майстор . Ако и там се закучат работите купувам си един барутник за 1000 лв а тази я разхвърлям на части . За мене колата е нищо друго освен средство за превоз и за вадене на пари , сменям ги постоянно тази мисля че е 17-та
Коментар
-
Георги се казва момчето сервиза му е между тойота и косара в акациите ,до колкото знам са братовчеди с Радо от Поморие .Това което каза ,че не си поддържам колите са абсолютни глупости , аз съм нямал кола която да тропа или да не спира или да не сменя консумативи на време , в повечето случаи купувам коли в не толкова добро състояние , а след това ги продавам оправени .http://yaneff82.snimka.bg снимки на моята работа
Коментар
-
Може да идеш и в сервиз Рош (Бош) на околовръстното, както и да се позавъртиш около сервизите то КАТ.Кажи им и да ти проверят има ли хубава маса до ЕКУ-то. Аз навремето като ходих така в един сервиз и не можеха да се вържат с компа.Човека като върза мултицета от "-" до единия болт на ЕКУ-то и зумера прекъсваше, т.е. кофти маса някъде.yaneff82 написа:Георги се казва момчето сервиза му е между тойота и косара в акациите ,до колкото знам са братовчеди с Радо от Поморие .Това което каза ,че не си поддържам колите са абсолютни глупости , аз съм нямал кола която да тропа или да не спира или да не сменя консумативи на време , в повечето случаи купувам коли в не толкова добро състояние , а след това ги продавам оправени .Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Може да идеш и в сервиз Рош (Бош) на околовръстното, както и да се позавъртиш около сервизите то КАТ.Кажи им и да ти проверят има ли хубава маса до ЕКУ-то. Аз навремето като ходих така в един сервиз и не можеха да се вържат с компа.Човека като върза мултицета от "-" до единия болт на ЕКУ-то и зумера прекъсваше, т.е. кофти маса някъде.yaneff82 написа:Георги се казва момчето сервиза му е между тойота и косара в акациите ,до колкото знам са братовчеди с Радо от Поморие .Това което каза ,че не си поддържам колите са абсолютни глупости , аз съм нямал кола която да тропа или да не спира или да не сменя консумативи на време , в повечето случаи купувам коли в не толкова добро състояние , а след това ги продавам оправени .Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
yaneff82 написа:Това което каза ,че не си поддържам колите са абсолютни глупости , аз съм нямал кола която да тропа или да не спира или да не сменя консумативи на време , в повечето случаи купувам коли в не толкова добро състояние , а след това ги продавам оправени .
Коментар
-
Точно така парче метал е , но в тая консервена кутия освен себе си возя и сина си и жена си . И когато съм на пътя нося отговорност не само за моя задник , , но и за другите на пътя , затова колата трябва да е технически издържана .http://yaneff82.snimka.bg снимки на моята работа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар