Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добавка за запушване на радиатор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Vladim написа:
    puntotras написа:
    Колега събери някои лев и си купи нов радиатор!Аз не вярвам на добавки-какви ли несъм пробвал то лики моли то рове то водно стъкло и т.н-резултат почти никакъв или за момента-даваш 10лв и отгоре и нищо!затова вместо да даваш пари за добавки и за доливане на антифриз(особенно сега зимата) се стегни и си купи един нов за да приключиш проблема!Това е мое мнение,но мисля,че съм прав!
    Ако имаш дупка през, която да мине акула много ясно, че с добавки няма да се получи! При малки течове са ефективни, сам съм се убедил. Вече една година няма и помен от теча!
    И аз мога да потвърдя, че добра вършат работа. Преди 10 месеца сложих една добавка, че имах леко намокряне на радиатора отгоре. Сложих го и на другия тен беше сухо. Сега обаче пак се понамокря много много леко и ще сложа пак такава, че тогава ме посъветваха да сложа две опаковки, но сложих една.

Коментар

На това синьото на Холтс с големи букви пише, да не се слага повече от 1 опаковка. Внимавай, да не береш ядове!
      Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
      Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Колеги проблема си е ваш-не мой слагайте каквото пожелаете,но рано или късно пак ще дойдете на моята!Няма да обяснявам последствията от добавките понеже явно не ги разбирам Така,че това е мое лично мнение, просто се опитваме да дадем оптимално най-добрия съвет на колегата тук!И не забравяйте-козата си иска пръч!!!Успех с добавката колега.
        Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
        Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
        Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.

Коментар

Working...
        X