Здравейте.Колата е Браво 1.6 99г.Акумолатора ми (62Ah) сдаде багажа. Мога да взема безплатно един 75Ah, но незнам дали ще влезе и дали ще успява динамото да го зареди.Моля ако някой знае дали ще ми свърши работа да каже, понеже акумолатора не ми е под ръка и няма как да пробвам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мога ли да сложа 75Аh акумолатор на Браво 1.6
Collapse
X
-
Stann написа:Мисля, че трябва да е леко по-дълъг 75Аh, но не съм сигурен. Марката знаеш ли?Иначе динамото би трябвало да зарежда нормално.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
mitaka_71 написа:62Ah - 242x175x19070-75Ah - 278x175x175Това са масовите размери!Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:mitaka_71 написа:62Ah - 242x175x19070-75Ah - 278x175x175Това са масовите размери!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Младежи, хубаво давате акъл как да преправи стойката за да сложи по-голям акумулатор, ама пропускате факта че и двамата сте с JTD мотори, съответно по-мощни алтернатори.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Пичове.. разменям удължена стойка от типо за нормална. Тя е същата като при бравото.На въпросната може да се сложи и 100 Ah акумулатор!! :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Не може да ме убедиш, че ако се кара почти изцяло градско и на къси разстояния, особено сега зимата, акумулатора ще успява да ти се дозарежда оптимално.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Еми аз предимно градско движа и на къси разстояния,но не съм забелязал да сляза сутринта и да върти мудно примерно...камо ли да се стига до нуждата от зарядно.Преди да сложа този бях със същия(черна Искра),но 62Ач,който си купих чисто нов и след като му мина гаранцията(2 зими) започна в големите студове да върти малко неубедително.Изпадна ми възможност да го заменя с този.За него нямам представа колко е годишен,но може би някъде колкото моя...беше и доста "сух" като го взех и не бях сигурен дали не си вкарах автогол.Обаче долях малко над 1л. вода,сложих го на Фиата и не съм го свалял оттогава...така,че за мен проблем няма със зареждането.EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар