Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

punto 1.7td-пук-пук,пук-пук-каре ли е лагер ли е ??

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

punto 1.7td-пук-пук,пук-пук-каре ли е лагер ли е ??

значи сутринта пунтото много странно запука нещо-равномерно пукане все едно нещо прескача...но аз съм гърмян заек и почвам-тест карета-пълен ляв,тръгвам-няма пук-пук-навсякаде въртях и няма-само предимно направо пука и то откъм едната гума-пипам джанта-не грее,понякога като натисна спирачка и като че ли утихва да не е накладка нещо да съм счупил?!?-и идея си нямам от какво е-имам няколко предположения само...лагер-но пък не вие изобщокаре-...но тестовете ги минава без проблемшарнир-на равно няма как да тропа постояннонакладки-там вече не разбирамнякой да има идея за какво става въпрос?!?!? че много се ушашках-карал съм с 20км да не блокира гумата и да стана за смях
    FIAT PUNTO 1.7TD & MAZDA 323F & LANCIA PRISMA 1.6I.E. & OPEL ASKONA

няма познал верния отговор за това аз ще кажа какво установих:понеже колата само в тъмното я карам и не съм видял че гумаджиите не са ми завили болтовете като ми сменяха гумите и бях останал на половин болт!!!!...проверявайте си болтовете колеги-това е поуката...смотани гумаджии с тва пунто падне ли гумата при 80км съм до там Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
    FIAT PUNTO 1.7TD & MAZDA 323F & LANCIA PRISMA 1.6I.E. & OPEL ASKONA

Коментар

Working...
    X