Колеги, колата е Стило 1.6 . Както се вижда от снимкта част от уплътнението е скъсано и го няма. Днес го видях и не съм сигурен дали от скоро е станало така или си е било така и не съм забелязал. По-вероятно сега от студа да се е разкъсало. Въпроса ми е как мога да се справя с проблема? Предполагам, трябва да се замени на цялата врата уплътнението, но дали продават някъде изобщо нови? Дали, ще е лесно или трябва да търся сервиз за тази работа? Ако го оставя така, освен, че ще ме дразни всеки път като го видя, дали ще имам проблеми с вода, студ и шум от пътя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Липсва част от гуменото уплътнение на вратата.
Collapse
X
-
stilo_new написа:Ами имаме автоморги по морето, но се съмнявам да имат здраво свалено уплътнение. Пък и може да ми искат пари, като за ново. Всъщност си нямам ни най-малка представа колко може да струва.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
iliyan написа:Продава се на метър,около 3 лв/м. по магазини за автоаксесуари,съботно/неделни автопазари/битаци.
Коментар
-
Смяната е елементарна. Предполагам че само на самия праг имаш някаква пластмасова лайсна, която го покрива, следователно ще трябва да я махнеш предварително.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар