Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде е регулатора за налягане на горивото на 1.8 16v?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде е регулатора за налягане на горивото на 1.8 16v?!

Имам един въпрос ... Каде се намира регулатора за налягане на горивото на 1.8 16v VFD двигателя. Че гледах и не видях Kолега, моля конкретизирай питанките си в заглавието на темата! "Къде е" не говори нищо на никого! Vladim

Hot!!!

Това е за Браво 1.8 16V
    Прикачени файлове

Коментар

Bravo_GT написа:
      Това е за Браво 1.8 16V
      Много благодаря за изчерпателната информация!!! И аз имах някакви подозрения че е там , но понеже е едо цяло с тази траба се зачудих! Исках да сложа реголируем , самоче като гледам няма да стане

Hot!!!

Коментар

Е те хората са го изчислили колко трябва да бъде.Защо ти е друг?
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
          Е те хората са го изчислили колко трябва да бъде.Защо ти е друг?
          Защото има модификации и можеби има нужда от още малко гориво да бъде доставено!!! Не е фатално сега , но при следващо повишаване на мощността ще се наложи вече....

Hot!!!

Коментар

ако не е тайна би ли споделил какви модове има баркетата? моя двг е 1/1 с твоя като know how, и може да разменим някои идеи!
            "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

toko написа:
              ако не е тайна би ли споделил какви модове има баркетата? моя двг е 1/1 с твоя като know how, и може да разменим някои идеи!
              За сега са малко, жив и здрав искам още Генерация, спортни филтри и чип... За напред събирам пари за спортен разпределителен вал на "Romeo Ferraris" и керамичен съединител.Целта ми е да стане максимално пъргава без турбини... За градски условия 200К.С без турбо са идеални ако достигна Намерих един Италианец с Барчета и тои ме насочва какво , как . Неговата сега е 184 К.С което си е супер за кола 1тонАко те интересува нещо питаи ... И каква е твоита Фиатка

Hot!!!

Коментар

Working...
              X