След дълго умуване и търсене реших да си сменя колата и бих искал да си купя Fiat Bravo, но не знам каква модификация да търся. Готов съм да дам около 6500лв. но държа колата да е поне 99г. или 2000г. може и понва разбира се Вероятно ще я купувам от София за това и ми трябва информация кои са наи-добрите автосалони. Благодаря ви предварително за съветите. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здравейте от един бъдещ купувач
Collapse
X
-
Re: Здрвеите от един бъдещ купувач
martin_vasilev написа:След дълго умуване и търсене реших да си сменя колата и бих искал да си купя Fiat Bravo, но не знам каква модификация да търся. Готов съм да дам около 6500лв. но държа колата да е поне 99г. или 2000г. може и понва разбира се Вероятно ще я купувам от София за това и ми трябва информация кои са наи-добрите автосалони. Благодаря ви предварително за съветите. :D
-
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=11693Това е една от обявите в раздел Продава. Разгледай и другите оферти.За сумата която си приготвил ти препоръчвам директно да опиташ да купиш 1.9 JTD мотора. Няма да съжаляваш.
Коментар
-
Re: Браво
dimo4ko написа:Препоръчвам ти автокъщите в Дупница, малко ще ти е далече, но доколкото знам там са най-конкурентните цени!!!
Коментар
-
1.Изчакай след нова година за колата.Тогава принципно има стагнация на пазара и цените падат.Тази година може да има бум,защото ще отпадне митото.Именно това според мен ще е причина за понижаване на цените.2.Защо държиш на годината?Година или състояние е по-важно за теб?Аз лично предпочитам 2 години по-стара кола и на малко километри,отколкото нова година и на 300 000 км.Все пак въпрос на личен избор!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар