Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейте от един бъдещ купувач

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте от един бъдещ купувач

След дълго умуване и търсене реших да си сменя колата и бих искал да си купя Fiat Bravo, но не знам каква модификация да търся. Готов съм да дам около 6500лв. но държа колата да е поне 99г. или 2000г. може и понва разбира се Вероятно ще я купувам от София за това и ми трябва информация кои са наи-добрите автосалони. Благодаря ви предварително за съветите. :D

Re: Здрвеите от един бъдещ купувач

martin_vasilev написа:
    След дълго умуване и търсене реших да си сменя колата и бих искал да си купя Fiat Bravo, но не знам каква модификация да търся. Готов съм да дам около 6500лв. но държа колата да е поне 99г. или 2000г. може и понва разбира се Вероятно ще я купувам от София за това и ми трябва информация кои са наи-добрите автосалони. Благодаря ви предварително за съветите. :D
    Защо си мислиш, че в София има голям избор на Браво/Брава или др. Просто търси и във Варна, по познати, из цялата страна. По-добре потрай малко отколкото да си блъскаш главата, защото си прибързал. Взимаш вестници (Автопазар), списания и четеш. Чувал съм, че в Плевен има също добри коли. Моята я взех от Русе съвсем случайно, но избирах около 2-3 месеца.

Коментар

http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=11693Това е една от обявите в раздел Продава. Разгледай и другите оферти.
      За сумата която си приготвил ти препоръчвам директно да опиташ да купиш 1.9 JTD мотора. Няма да съжаляваш.
      За тези пари дали ще намери JTD?

Коментар

ами спрях на София защото знам или по точно съм чувал че имат доста голям пазар на употребявани коли а били ми кaзал защо ме съветваш да изчакам по принцип не бързам. А бих желал да попитам колко струва това 1,9 JTD

Коментар

Браво

Препоръчвам ти автокъщите в Дупница, малко ще ти е далече, но доколкото знам там са най-конкурентните цени!!!
          Истината е някъде там!

Коментар

Re: Браво

dimo4ko написа:
            Препоръчвам ти автокъщите в Дупница, малко ще ти е далече, но доколкото знам там са най-конкурентните цени!!!
            Аз пък там не открих нищо! Плюс това в, кой сервиз да я закара за да я видят колата? Нали всичко там е шуробаджанащина!
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Re: Браво

dimo4ko написа:
              Това за Дупница са приказки от 1001 нощ. Нищо подобно, дори са по-скъпи. Пич трябва да се запознаеш като ходиш по автокъщите с шефа, да разбереш кога ще карат коли и ще кара ли Браво и чакаш да го видиш. С колкото повече къщи се договориш толкова по-добре - ще имаш избор.Казах ти, купи си в. Автопазар!

Коментар

1.Изчакай след нова година за колата.Тогава принципно има стагнация на пазара и цените падат.Тази година може да има бум,защото ще отпадне митото.Именно това според мен ще е причина за понижаване на цените.2.Защо държиш на годината?Година или състояние е по-важно за теб?Аз лично предпочитам 2 години по-стара кола и на малко километри,отколкото нова година и на 300 000 км.Все пак въпрос на личен избор!
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                X