Колеги продадох темпрата която дълго време ми служи много вярно ! Насочил съм се към купе 2.0 16в може ли някой да ми каже например какви са тези баланс валове ,и има ли вариатор 2.0 ? и ако сложа обикновенна газ с кихалки и емулатор и симулатор ще върви ли или постоянно ще гърми ? И често срещаните ви проблеми ,благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Фиат Купе .
Collapse
X
-
Разбирам че колата ти харесва, фен си на фиат и бюджетът ти е такъв. Затова ще се опитам да те подкрепя. И аз исках купе преди десетина години. Така и не стана.Разсъждавай така: - Тези коли са да ти правят кефа- Идеята им е да бъдат масова спортна кола. Т.е. имат по-сложен двигател с повече неща на разваляне.- Тези кои са приблизително 20 годишниТ.е. следователно ти взимаш такава кола с ясното съзнание че това е кола за реставрация, но веднъж направиш ли го, ще и се радваш много, особено по магистралите, щото ще задминаваш доста по-премиум марки.Още, никога няма да си върнеш парите дадени за тази кола.Ще имаш доста повече разходи от темпрата. НА тия коне имаш около 250лв данък на година.Не бих сложил газова в никакъв случай. Не знам дали може, но противоречи на целите на колата. А и не знам колко място има в багажника.КАто гледам вървят - 1000 до 4000лв, бих търсил в диапазона 3000лв и нагоре.Бих приготвил оше толкова за разходи по прехвърляне и ремонти през следващите месеци и някакви подобрения - претапициране , боя и т.н.Имай тези неща предвид преди вариатора. Той ще ти е един малък проблем според мен, ако си готов на всички останали разходи.Успех! И да се похвалиш после!FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
-
По принцип добре си се насочил. Обаче като бивш собственик на две Купета (2 х 1.8 16в, едното мое, другото на брата) не бих препоръчал. Колата е супер, обаче май трудно се намират вече читави такива. Също май вече и частите са кът. Към края на миналата година брата все още караше неговото и ударихме на камък с чаркалъците. Имаше някакви тръбички, незнам за какво точно ставаше въпрос (така и не остана време да отида да видя) на задното окачване, дето нямат намиране, изгнили бяха. Имам и спомен за още 1-2 неща, които не можеше да се намерят като части нито нови, нито втора ръка, но не помня кои бяха точно. :PКакто колегите са написали по горе: данъка е 200 лв (според зависи от годините, след 14 г пада на към 160-170лв). За всекидневно каране е тегаво с бензина, заводско я даваха мисля около 11-12, моята под 12-13 не падаше. За газ също подкрепям колегата по горе: моята я купих с газ, разхода беше добър, обаче откъм вървеж пълна гробница. Определено имаше разлика между моята и на брата във вървежа, неговата си беше на бензин.Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Колеги вие ме отчайвате :D :D прее*** се яко да си дам темпрата за еспейс 3 2.2дци и малко пари от моя страна , така : колата има малко работа и я продавам мисля че ще и взема около 2500 - 3000 , мислех си за купе с което да се возя тоест 400км на месец да му минавам става въпрос и искам да е на газ , какво сложно има в двигателя 2.0 16в като гледам тоя на реното се плаша от чарковете а и фиатите повече ги разбирам от тия каруци дци ! Младеж съм и просто ми се кара купе а не някой голф 3 ...FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
И аз мисля че колата е добра да си се возя млад съм ,след врееме ще карам голями коли , моля някой да ми разкаже по подробно за купе 2.0 заслужават ли си с една обикновенна газ или инжекцион втора употреба , вариатор и баланс валове....какви са тез животни защото те са ми непознати , ролки ,ремъци ,капачки такива неща знам че има и ще се сменят както на всяка кола ....като ходова част те са подобно на темпрата до колкото знам такаче няма да имам проблем с ходовата ,като двиггател ме интересуват ! поздравиFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
fuel injekcion написа:И аз мисля че колата е добра да си се возя млад съм ,след врееме ще карам голями коли , моля някой да ми разкаже по подробно за купе 2.0 заслужават ли си с една обикновенна газ или инжекцион втора употреба , вариатор и баланс валове....какви са тез животни защото те са ми непознати , ролки ,ремъци ,капачки такива неща знам че има и ще се сменят както на всяка кола ....като ходова част те са подобно на темпрата до колкото знам такаче няма да имам проблем с ходовата ,като двиггател ме интересуват ! поздрави
Коментар
-
evgeni85 написа:fuel injekcion написа:И аз мисля че колата е добра да си се возя млад съм ,след врееме ще карам голями коли , моля някой да ми разкаже по подробно за купе 2.0 заслужават ли си с една обикновенна газ или инжекцион втора употреба , вариатор и баланс валове....какви са тез животни защото те са ми непознати , ролки ,ремъци ,капачки такива неща знам че има и ще се сменят както на всяка кола ....като ходова част те са подобно на темпрата до колкото знам такаче няма да имам проблем с ходовата ,като двиггател ме интересуват ! поздравиFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
injekciona написа:Аз като гледам какви кенефи се продават в момента, не бих си купил купе от тук....ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
injekciona написа:Аз като гледам какви кенефи се продават в момента, не бих си купил купе от тук....FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар