fuel injekcion написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Фиат Купе .
Collapse
X
-
-
didich написа:Той колкото и да внимава, нито има ренгенови очи да види какво се случва вътре в мотора, нито мотора сам ще му проговори къде го боли, така че както са казали хората - кола и жена са на късмет Гледаш купето и вътре салона да са запазени, мотор и окачване се ремонтиратFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Не е точно така, салона е видим и ти можеш да прецениш дали ще си купиш кола със запазен или с окъсан такъв, докато карантията на мотора няма как да я видиш докато не се отвори и отремонтира, пример мога да ти дам веднага - на жената голфа като купихме всичко светеше, мотора също мъркаше, направих му тестово кръгче, достигна работна температура всичко на 6, взех ме я и на 20 километра след автокъщата светна лампата на маслото , на по късен етап се направи основен ремонт и сега освен, че е запазена отвътре съм и спокоен, че мотора е в час и обслуженpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Не е точно така, салона е видим и ти можеш да прецениш дали ще си купиш кола със запазен или с окъсан такъв, докато карантията на мотора няма как да я видиш докато не се отвори и отремонтира, пример мога да ти дам веднага - на жената голфа като купихме всичко светеше, мотора също мъркаше, направих му тестово кръгче, достигна работна температура всичко на 6, взех ме я и на 20 километра след автокъщата светна лампата на маслото , на по късен етап се направи основен ремонт и сега освен, че е запазена отвътре съм и спокоен, че мотора е в час и обслуженFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар