Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Алфа Ромео 147
Collapse
X
-
Записвам се за темата, ще я следя с интерес. И все пак мисля, че на пазара хубава италианка трудно ще намериш, независимо бенз или дизел. Хубавите са тука и в алфа форума, но не в отдел купува/продава, това си е мое мнение никой не ангажирам. За тез 5000 пари бих гледал дори друга марка, дори бих се замислил за нещо немско или японско, колкото и да не ми харесват на външен вид с изключения разбира се. Пожелавам ти да попаднеш на хубав автомобил, независимо от марката/модела.
Коментар
-
vnukata написа:Записвам се за темата, ще я следя с интерес. И все пак мисля, че на пазара хубава италианка трудно ще намериш, независимо бенз или дизел. Хубавите са тука и в алфа форума, но не в отдел купува/продава, това си е мое мнение никой не ангажирам. За тез 5000 пари бих гледал дори друга марка, дори бих се замислил за нещо немско или японско, колкото и да не ми харесват на външен вид с изключения разбира се. Пожелавам ти да попаднеш на хубав автомобил, независимо от марката/модела.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
GaTio2 написа:vnukata написа:Записвам се за темата, ще я следя с интерес. И все пак мисля, че на пазара хубава италианка трудно ще намериш, независимо бенз или дизел. Хубавите са тука и в алфа форума, но не в отдел купува/продава, това си е мое мнение никой не ангажирам. За тез 5000 пари бих гледал дори друга марка, дори бих се замислил за нещо немско или японско, колкото и да не ми харесват на външен вид с изключения разбира се. Пожелавам ти да попаднеш на хубав автомобил, независимо от марката/модела.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
GaTio2 написа:За да си вземе хубава кола човек трябва да има късмет и търпение... В случая както с теб Princo продаваш си столото за да си купиш друга. В моя случай колата не е евтина даже върви д/г над средната цена и човека има причина да я продаде и не е техническа.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Аз пък съм си доволен от Алфата - 147 1.6ТС 105 коня.Взех я 2009 януари, на 72000км, сега е на 135000км.Сменени са 2 пъти двете щанги на задното окачване и един път цялото предно.Предното го взех от ибей за около 220лв с доставката (79 паунда х 2,40лв), монтирах го януари 2014г,сега последния месец нещо бая се разтропа и ще ходя да видя какво има за смяна.За тая цена няма какво да му се мръщя.За разхода, ако си караш извънградско с около 90-100 ще си около 6,2/100км.По магистрала с 140 вече вдига доста, около 8.Градско - спокойно каране 9/100 , нормално около 10/100км.В момента съм на 10.3 по компютъра (който показва доста точно), и като се има предвид,че работя доставки и се кара бързо, мисля , че е нормално (все пак става въпрос и за София)Е, поскръцва някоя пластмаса, нищо сериозно.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Аз пък съм си доволен от Алфата - 147 1.6ТС 105 коня.Взех я 2009 януари, на 72000км, сега е на 135000км.Сменени са 2 пъти двете щанги на задното окачване и един път цялото предно.Предното го взех от ибей за около 220лв с доставката (79 паунда х 2,40лв), монтирах го януари 2014г,сега последния месец нещо бая се разтропа и ще ходя да видя какво има за смяна.За тая цена няма какво да му се мръщя.За разхода, ако си караш извънградско с около 90-100 ще си около 6,2/100км.По магистрала с 140 вече вдига доста, около 8.Градско - спокойно каране 9/100 , нормално около 10/100км.В момента съм на 10.3 по компютъра (който показва доста точно), и като се има предвид,че работя доставки и се кара бързо, мисля , че е нормално (все пак става въпрос и за София)Е, поскръцва някоя пластмаса, нищо сериозно.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Няма какво да му мислиш толкоз, ние всички ще ти издрънкаме един куп мнения за дадена кола, от които не трябва да се влияеш особено. Щом ти е на сърце, отиваш гледаш, харесваш си алфа и я отнасяш, важно е на теб да ти хареса, като седнеш вътре да ти е густо. То и моя майстор, като отида в сервиза ме бъзика всеки път с думите "ем фиат :D" , фиат ама аз си го харесвам и до сега да чукна на дърво, нищо сериозно освен консумативи не съм пипал. Всичко е на късмет според предишния собственик, дали е бил мърляч, рейсър и т.н. . Няма да ми повярваш, че лично на мен 166-цата супер много ми харесва, а съм сигурен че 90% от който и да питам ще каже, че е с егати тъпата моцуна. Различни интереси естествено.
Коментар
-
vnukata написа:Няма какво да му мислиш толкоз, ние всички ще ти издрънкаме един куп мнения за дадена кола, от които не трябва да се влияеш особено. Щом ти е на сърце, отиваш гледаш, харесваш си алфа и я отнасяш, важно е на теб да ти хареса, като седнеш вътре да ти е густо. То и моя майстор, като отида в сервиза ме бъзика всеки път с думите "ем фиат :D" , фиат ама аз си го харесвам и до сега да чукна на дърво, нищо сериозно освен консумативи не съм пипал. Всичко е на късмет според предишния собственик, дали е бил мърляч, рейсър и т.н. . Няма да ми повярваш, че лично на мен 166-цата супер много ми харесва, а съм сигурен че 90% от който и да питам ще каже, че е с егати тъпата моцуна. Различни интереси естествено.Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
spark написа:От дизайна на 147 единствено не мога да преглътна изсипаното задно гърне...EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
wwalker написа:Що за мърляч трябва да си, за да сложиш различни гуми. Те тръгнали гърнето да му коментират.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар