От къде в София мога да си купя ЦК ключе с капаче против неволно превключване - такова като на разните бегачки и като тези във самолетите, дето са за пускане на бомбите. Видях една Импреза онзи ден и се запалих- само едно ми трябва, търсех ама не успях да намеря. Дайте някакъв акъл.От дясно на лоста за скоростите се вижда едно подобно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЦК ключе - НАМЕРЕНО!!!
Collapse
X
-
/оффкато гледам снимката, си решил да купиш копчето, пък после да пришиеш балтона? ПС: ако не намериш, можеш сам да си измайсториш - има кутийки с клечки за зъби, които са с правоъгълен профил и подобно диагонално отрязване на капачката - пробиваш две тупки, прекарваш ос и под ръба на капачката слагаш една пластинка, леко "С" образна, с издутинката нагоре, така че като вдигнеш капачето ръбът да мине от другата страна на гърбицата и да стои изправена
Коментар
-
Трябва ми за да прекъсвам захранването на модулатора на турбото на фиатката- в момента с изкл. модулатор налягането достига макс. 0.7 бара иначе е около 0.5. При закачен модулатор ЕКУ-то може да го надува до 1.5 бара, което ми се струва много, но пък 133- катъра се постигат именно при по високия бууст. Ако не намеря копче ще измисля нещо дискретно.Fiat Ducato 2.5D
Lancia Kappa 2.4TDS
Коментар
-
След цял ден търсене и обикаляне на магазините най-накрая намерих това което търсех.В магазин на Пиротска #30 (на втория етаж са 3) има голямо разнообразие, а въпросното капаче се предлага като приставка за около 90 стотинки. Ето и страницата на фирмата www.mpelectronics-bg.com и ето какво си купих:А ето това го взех от магазина на ул. Поп Богомил - със 3 положения, за да се превключи трябва да се издърпа лостчето и да се премести в желаното положение. Цена 4.50лвFiat Ducato 2.5D
Lancia Kappa 2.4TDS
Коментар
-
Ми това се махаКапачето със стоиката си се продава отделно.Пригодено е за такъв размер ЦК-ключета, а тази тенекиика с ОН-ОФФ естествено че ще я разкарамСамото капаче е 0.90лв, а ЦК-ключето е към 1.20.Като го монтирам ще се вижда само черната планка на капачето и лостчето на ключето.Fiat Ducato 2.5D
Lancia Kappa 2.4TDS
Коментар
-
Dezki написа:Ми това се махаКапачето със стоиката си се продава отделно.Пригодено е за такъв размер ЦК-ключета, а тази тенекиика с ОН-ОФФ естествено че ще я разкарамСамото капаче е 0.90лв, а ЦК-ключето е към 1.20.Като го монтирам ще се вижда само черната планка на капачето и лостчето на ключето.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар