pencho75 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запалване при студен двигател стило 1.9 жтд 115
Collapse
X
-
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
-
Predatorsi написа:pencho75 написа:Ми тайничко се надявах, но уви ще трябва да се еазделя с някакви си 200 бг.лв.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Колега пешо,ако купуваш варта погледни хубаво отгоре на самата батерия има пирографиран номерТта в този номер точно е проблема.купуват акута с изтекла гаранция от германия, препирографират номера и си ти със стара(нова)варта.Вярно че при проблеми ти го подменят с друг но я си представи че си с децата и жената на ски и не можеш да запалиш некоя студена сутрин.Казвам ти го от личен опит с варта(нова)3бр за една година.Може да съм и карък ама чак 3 пъти Ps.Под пирографиран номер разбирай дата на производство и година.Успех198mjet Bravo
Коментар
-
Колега купи си обикновен акумолатор за сто лв и другите ги вложи в профилактика на алтернатора. Аз карам със сребърен шнайдер. Предния изкара шест години.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
GeletoFIATbravo написа:Колега пешо,ако купуваш варта погледни хубаво отгоре на самата батерия има пирографиран номерТта в този номер точно е проблема.купуват акута с изтекла гаранция от германия, препирографират номера и си ти със стара(нова)варта.Вярно че при проблеми ти го подменят с друг но я си представи че си с децата и жената на ски и не можеш да запалиш некоя студена сутрин.Казвам ти го от личен опит с варта(нова)3бр за една година.Може да съм и карък ама чак 3 пъти Ps.Под пирографиран номер разбирай дата на производство и година.УспехA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар