Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сонда на бензина фиат марея- почистване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сонда на бензина фиат марея- почистване

Здравейте От скоро стрелката на бензина започна да показва странни показанияОт това което прочетох най вероятно трябва да се ревизира кошницана с поплавъка която се намира в резервоара.Въпроса ми е откъде се стига на комбито до тази кошница , направих един опит под седалката нищо не открих, също и в багажникаЩе съм благодарен на всякаква помощ

Не е под седалката, а в дясната част на багажника - развий болтовете и махни тапицерията, навътре ще видиш нещо като изрязан отвор в пода на комбито, махаш него и отдолу е врътката на бензиновата помпа. Все пак, опитай първо дали правят добър контакт буксите за захранването. Едната, доколкото се сещам, е за самата помпа, другата - за показанията на бензиномера.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
      Не е под седалката, а в дясната част на багажника - развий болтовете и махни тапицерията, навътре ще видиш нещо като изрязан отвор в пода на комбито, махаш него и отдолу е врътката на бензиновата помпа. Все пак, опитай първо дали правят добър контакт буксите за захранването. Едната, доколкото се сещам, е за самата помпа, другата - за показанията на бензиномера.
      Ееее мерсиДано да не е чак към бронята че там ми е газовата бутилка 25 л

Коментар

Working...
      X