htp_vesko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Стило 1.6 16в смяна масло
Collapse
X
-
punto HGT
-
didich написа:htp_vesko написа:Лошото е че незнам колко е издухан двигателя за да знам дали да е 5 или 10W.Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Въздушния на канал/на две щипки е/, този на купето е играчка/вземи карбонов по лесно ще се огъва/, горивен няма :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:Въздушния на канал/на две щипки е/, този на купето е играчка/вземи карбонов по лесно ще се огъва/, горивен няма :DAlfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
-
шъ стaнеPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
rangel88
За маслата ще кажа само едно.Имахме пукнат картер сменихме го сложихме някакво си масло не зая какво беше преди да ми е докара баща ми беше купил някакво на луойл дизеслко минерално ставало....Бе пущината на големите студове ъ ъъъъъъ бендикса не може да зацепи хър мър кърррр нещеее. Я го дай това масло ха в камерата. Е как да ще??? На 0 градуса се згъстява на -5 още повече на - 10 си е на дъното на буркана а той е с капачката надолу за - 15/20 да казвам ли какво става??? А ко дават за -20 ли незая...На старата марея праснаха селения и нямаше никакви ядове... Дават е и за до - 40Така ми казаха преди 6 г в един сервиз!-Няма никаква техническа логика, но каквото ти пише на колата такова ще слагаш! За да намаш ядове.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар