Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто 1.2 8v 2000г с 6 скорости.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто 1.2 8v 2000г с 6 скорости.

Купих си пунто и колата е с 6 скорости. Доколкото съм информиран този двигател е с 5 степенна скоростна кутия(даже и топката ми на лоста си е с 5 скорости). Това означава, че явно е чупена кутията и са имали под ръка 6 степенна. Чета по форуми, че не може да се сложи такава кутия на този мотор, но явно може. Сега искам да ви попитам какви са минусите с тази кутия на този мотор? Благодаря

Ама, ти сигурен ли си, че е 1.2 60к.с, а не 1.2 80к.с?Така ли изглежда двигателят ти:
    Прикачени файлове

Коментар

Да, колата е 1.2 60к.с и в талона си е 44kw.

Коментар

Re: Пунто 1.2 8v 2000г с 6 скорости.

vulchev написа:
        Купих си пунто и колата е с 6 скорости. Доколкото съм информиран този двигател е с 5 степенна скоростна кутия(даже и топката ми на лоста си е с 5 скорости). Това означава, че явно е чупена кутията и са имали под ръка 6 степенна. Чета по форуми, че не може да се сложи такава кутия на този мотор, но явно може. Сега искам да ви попитам какви са минусите с тази кутия на този мотор? Благодаря
        Какви минуси да има освен че са по къси скоростите иначе няма кой знае каква разлика на шеста но щом е станало никакъв проблем карай си спокойно

Коментар

Working...
        X