Сега нещо много ми са слаби и късите и дългите.... Виждал съм в други коли (не фият) доста по добре си е.Мисълта ми е следната като ида в магазина те имат ли някакъв стандарт на цокли примерно? Сега би трябвало да съм си с стандартните(мареа тд 100) те колко вата са къси и дълги?Колко по силни мога да сложа преди да се запали инсталацията? За ксенон трябва ли да се преработва инсталацията. Не ги ли бяха забранили?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къси дълги светлини
Collapse
X
-
Етикети: –
-
rangel88
pi4_s_bravo написа:Най-вероятно са ти изгорели рефлекторите зад лупите и затова не светят като хората,отделно е хубаво да се почистят фаровете отвсякъде за да падне прахта и опушването.
Коментар
-
Има една-две теми в по-важните теми от раздела, там има написано как се свалят и почистват фаровете, ефекта е УАУ, а ксенон можеш да си сложиш после и дълги няма да ти трябват. П.С. Ако са заминали рефлекторите на лупите ги прати да ги рециклират и ще имаш нови фарове за мижави пари.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
rangel88
flippy89 написа:Има една-две теми в по-важните теми от раздела, там има написано как се свалят и почистват фаровете, ефекта е УАУ, а ксенон можеш да си сложиш после и дълги няма да ти трябват. П.С. Ако са заминали рефлекторите на лупите ги прати да ги рециклират и ще имаш нови фарове за мижави пари.
Коментар
-
rangel88
flippy89 написа:Имаш го... само 2 минуткиП.С. Я виж това, мисля че ще ти свърши работа и ще те открехне по много въпроси.
Коментар
-
rangel88
Да мерси много! Освен да пробвам с нови лампи като че ли е наий-лесно. Рефлекторите ми ми са като нови. Можеби е още с заводските си лампи и са се изхабили.... За ксенон нещо по инсталацията пипали се те греят ли консумират ли повепе ток? Или пожелавам си ги копувам си ги и слагам и това е.
Коментар
-
Ксенона свети в пъти по-добре! Ако си със фарове с лупи на късите си сложи ксенон. Ако си с рефлектор не ти го препоръчвам.Ще заслепяваш насрещните автомобили. Няма много за баране по инсталацията при монтажа на ксенона. Възможни са смущения при радиото,ресетване на дневният километраж и други подобни аномалии. Желателно е да ти го монтира някой ,който си има идея как се слага. От въпросите ти разбирам,че не трябва ти да се опитваш.
Коментар
-
rangel88
krasio_79bs написа:Ксенона свети в пъти по-добре! Ако си със фарове с лупи на късите си сложи ксенон. Ако си с рефлектор не ти го препоръчвам.Ще заслепяваш насрещните автомобили. Няма много за баране по инсталацията при монтажа на ксенона. Възможни са смущения при радиото,ресетване на дневният километраж и други подобни аномалии. Желателно е да ти го монтира някой ,който си има идея как се слага. От въпросите ти разбирам,че не трябва ти да се опитваш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар