Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къси дълги светлини

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къси дълги светлини

Сега нещо много ми са слаби и късите и дългите.... Виждал съм в други коли (не фият) доста по добре си е.Мисълта ми е следната като ида в магазина те имат ли някакъв стандарт на цокли примерно? Сега би трябвало да съм си с стандартните(мареа тд 100) те колко вата са къси и дълги?Колко по силни мога да сложа преди да се запали инсталацията? За ксенон трябва ли да се преработва инсталацията. Не ги ли бяха забранили?

Най-вероятно са ти изгорели рефлекторите зад лупите и затова не светят като хората,отделно е хубаво да се почистят фаровете отвсякъде за да падне прахта и опушването.
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

pi4_s_bravo написа:
      Най-вероятно са ти изгорели рефлекторите зад лупите и затова не светят като хората,отделно е хубаво да се почистят фаровете отвсякъде за да падне прахта и опушването.
      Не те си светят , но аз искам по силно, че надалече съм кйорав.... Пускам и тези за мъглата... Баща ми си кара така 3 г без да му пречи.... И старата марея пак така слабо и отделно ниско свети колкото ида го дигаш... Тя и предницата е бая ниска...

Коментар

Има една-две теми в по-важните теми от раздела, там има написано как се свалят и почистват фаровете, ефекта е УАУ, а ксенон можеш да си сложиш после и дълги няма да ти трябват. П.С. Ако са заминали рефлекторите на лупите ги прати да ги рециклират и ще имаш нови фарове за мижави пари.
        Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
        Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
        Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

flippy89 написа:
          Има една-две теми в по-важните теми от раздела, там има написано как се свалят и почистват фаровете, ефекта е УАУ, а ксенон можеш да си сложиш после и дълги няма да ти трябват. П.С. Ако са заминали рефлекторите на лупите ги прати да ги рециклират и ще имаш нови фарове за мижави пари.
          Ъъъъ не го намирам къде е ... Има за зимата за морги др. Лик ще ми спести 5/6 часа....

Коментар

Имаш го... само 2 минуткиП.С. Я виж това, мисля че ще ти свърши работа и ще те открехне по много въпроси.
            Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
            Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
            Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

flippy89 написа:
              Имаш го... само 2 минуткиП.С. Я виж това, мисля че ще ти свърши работа и ще те открехне по много въпроси.
              Koe да видя ???

Коментар

Да мерси много! Освен да пробвам с нови лампи като че ли е наий-лесно. Рефлекторите ми ми са като нови. Можеби е още с заводските си лампи и са се изхабили.... За ксенон нещо по инсталацията пипали се те греят ли консумират ли повепе ток? Или пожелавам си ги копувам си ги и слагам и това е.

Коментар

Ксенона свети в пъти по-добре! Ако си със фарове с лупи на късите си сложи ксенон. Ако си с рефлектор не ти го препоръчвам.Ще заслепяваш насрещните автомобили. Няма много за баране по инсталацията при монтажа на ксенона. Възможни са смущения при радиото,ресетване на дневният километраж и други подобни аномалии. Желателно е да ти го монтира някой ,който си има идея как се слага. От въпросите ти разбирам,че не трябва ти да се опитваш.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                    Ксенона свети в пъти по-добре! Ако си със фарове с лупи на късите си сложи ксенон. Ако си с рефлектор не ти го препоръчвам.Ще заслепяваш насрещните автомобили. Няма много за баране по инсталацията при монтажа на ксенона. Възможни са смущения при радиото,ресетване на дневният километраж и други подобни аномалии. Желателно е да ти го монтира някой ,който си има идея как се слага. От въпросите ти разбирам,че не трябва ти да се опитваш.
                    Много наебем страна съм е снимал http://prikachi.com/images.php?image...573Q.jpgАко може да видеш нещо или довечера след работа ше видя ама май съм с лупи на късите.Аз съм битов техник.щ , но няма време да седна фарове да сменям или нагласям ще си хвана майстор да го направи като хората.

Коментар

Това е фар с лупа. Ако си слагаш ксенон го търси да е 4300келвина,максимум 5000.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                      X