Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

откраднаха ми регистрационните номера-и сега

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

откраднаха ми регистрационните номера-и сега

откраднаха ми регистрационните номера-и сега какво.колата не е на мое име и нз какво да правя.
    fiat bravo 1.6 16v gt
    fiat marea 1.9 8v jtd
    fiat punto 1.7 td
    fiat marea 1.6 16v

На секундата информирай полицията - предполагам, знаеш за какво ги ползват откраднатите номера...Че нещо лошо, ако се направи с тях(грабеж или по-лошо), после ще си имаш проблеми.Още утре отивай в КАТ - нови номера и талон.

Коментар

Да но като не е на негово име колата как се процедира. И аз например имам кола с пълномощно, но ако и свалят номерата по същия начин сигурно ще трябва да се търси собственика за да се регистрира отново.
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Не става в КАТ. Първо в полицията.Това е кражба, прави се преписка, досъдебно....Поне пълномощното надявам се, пазиш. Отиваш и им казваш...искам да подам жалба, така и така, ползвах тука една кола, ето документите, пълномощно, свиха и номерата. Направи колия на всичко, да ги приложат направо към преписката. След 10-15 дена, ако не ги намерят, ти дават служебна бележка, с която вече може да идеш в КАТ. Ама в тоя КАТ, от където е колата. Няма проблем друг човек да я регистрира от името на собственика. Просто му трябва нотариално заверено пълномощно. С пълномощното, бележката от полицията, и валидна полица за ГО-в КАТ за нова регистрация.Мисля, че вече няма глоби заради това, че не си пазил номерата. Преди имаше. Формално, те са собственост на държавата, която ти ги предоставя за ползване и имаш задължението да ги пазиш. Но 10 дена си без кола, минимум...До КАТ има няколко варианта-ако е в друг град, да се разходиш за временни номера, слагаш си ги и после отиваш за постоянни. То и в същия град това е начина, ама зависи репатраците колко взимат. В София репатрака иска 70-80 лева да ти закара колата от едната част на града до другата...в Дупница ако си вземеш кола от автокъща, за 50 лева ще ти я закарат до София...Проблем ще е ако те вече са намерили собственика...щото на един комшия така...вечерта му свили номерата, той видял ама не се обадил и...сутринта в 6:30 патрулката го чакаше пред тях да го вози безплатно до районното...За три часа крадците успели да заредят бензин без да платят, откраднали някакво прасе, ударили две коли, после катастрофирали и зарязали колата-някакъв бус, също краден, в една нива. И това всичкото-с номерата на съседа.

Коментар

ходих до районното но не дадоха никаква бележка.казаха че не била нужна.
          fiat bravo 1.6 16v gt
          fiat marea 1.9 8v jtd
          fiat punto 1.7 td
          fiat marea 1.6 16v

Коментар

Да не ги е прибрал собственика на колата? :D
            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

И двете табели ли са ти взели? Обикновено за кокошкарските кражби и зареждане с бензин,крадат само предната табела. Колегата по горе ти е описал процедурата. И аз минах през нея ,но ми бяха свалили само предната табела. Първо в районното,след седмица ми дадоха служебна бележка и със нея в КАТ за нова регистрация.Ако имаш късмет може да са ги захвърлили някъде и да са предадени в КАТ където е регистрирана. Намери вариант да попиташ там дали не са ги предали при тях.Колегата си беше загубил номера в един проливен дъжд в Бургас. След седмица като отиде в КАТ за смяна на регистрацията ,се оказа ,че някой го е намери на улицата и го е върнал при тях. Монтира го и се размина с регистрация.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

и аз си мисля че може да е собственика на колата.днес ще ходя до някой нотариус да ви дя как мога аз да отида до кат да я пререгистрирам че това е проблема
                fiat bravo 1.6 16v gt
                fiat marea 1.9 8v jtd
                fiat punto 1.7 td
                fiat marea 1.6 16v

Коментар

Working...
                X