Откакто бе закупен, City режима спираше моментно, но след следващото запазване, то се оправяше...Но днес ми се случи нещо много странно - в движение, воланът се втвърди и дори лек шум се чу. След няколко часа, пак тръгна, но това много ме притесни.след обстойна диагностика, открихме виновника - мотора на ел. хидравликата.Знаете ли достоверен човек, на когото да го пратя и да ми го отремонтира и да издържи възможно най-дълго?И другият логичен въпрос - мога да ли карам автомобила, ако моторче го няма?(Punto II, 1.2 60к.с, бензин)Или ако знаете от къде мога да си набавя изправно моторче, с гаранция от продавача!?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сериозен проблем с Fiat Punto II
Collapse
X
-
Пробвай да повториш спойките на релетата или направо да ги смениш.Няма проблем да караш така, тъкмо ще заякнеш в завоите"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
sportakus написа:Сигурен ли си, че е моторчето, а не двете релета??? Иначе ако е моторчето търсиш втора употреба от коли на части и гаранция за стари части никои не дава или работи или неработи.M5kov написа:Пробвай да повториш спойките на релетата или направо да ги смениш.Няма проблем да караш така, тъкмо ще заякнеш в завоите
Коментар
-
кола
Има една лека зависимост дали е нам моторчето или не но за рамонт няколко дни става Ако намериш друго с релета слагаш и ако няма проблем караш ако не работи то веднага ще светне воланчето Колега много се вдаваш в работата като си търсиш жена така ли питаш става ли -не става ли Ми пробваш :D Каво да правим като нови не се продават тук Направи диагностика .
Коментар
-
s.genkov написа:Аз имах проблем с моторчето и го дадох на един приятел който презапои всички крачета и сега всичко ми е наред. Като дадеш на контакт без да палиш изгасва ли лампата с воланчето?
Коментар
-
Пак казвам - разглоби го и пробвай да повториш спойките. Ако не тръгне нормално - смени релетата.Няма да стане от гранде пунто или от МК2 B, които са след 2003-та."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар