Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Tempra 1.4 1993 Проблеми с оборотите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Tempra 1.4 1993 Проблеми с оборотите

Здравейте Темпрата ми нещо се скапва-като запали докато не загрее малко гасне ако не е натисната газта, след това на малки обороти върви нормално даже набира, но ако натисна газта заглехва сякаш е спъната или и спира горивото а като отпусна газта си върви нормално.Ако натисна по силно газта придърпва яко. Помагайте със съвети-за начало смених кабелите на запалването и горивния филтър-какво да сменям още?

На газ или бензин го прави този проблем ?

Коментар

на бензин-няма газ

Коментар

Може да е моторчето за празен ход. Нали е моноинжекция?
        FIAT Tipo 1,4mi - EX
        Alfa Romeo 146ti - EX
        Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

а гадното моторче колко струва и от каде може да се намери-2-ра ръка естественно, а горивната помпа мога ли да иа сменя сам? бензиновия филтър го смених ама не се оправи... да знаете добър диагностик за фиатчета да я види преди да я ръчкам?

Коментар

На мене ми мирише на спукан маркуч от горивната помпа към фланеца на резервоара - върти си бензина вътре и не ти достига дебит. Но дори и да не е това, проблема най верояно е във храненето. Един лесен тес - откачи обратния бензин от моното и го бутни в едно шише - като запалиш, трябва да хвърля сериозно бензин, ако не - или само леко прокапва - това е проблема.
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Май към бензиновата помпа отиват нещата-един приятел ми каза за същия проблем и се оказало че филтър в резервоара е зацапан-изчистил го с прахосмукачка и бил ОК-някой чистил ли го и този филтър или ако може ми кажете как да се докопам до помпата?

Коментар

Working...
              X