Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Решетка предни говорители Фиат Стило 1,6 16В 2002

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Решетка предни говорители Фиат Стило 1,6 16В 2002

Някой може ли да ми каже дали мога да махна само решетката на говорителя на предната врата.Чува се браждене но само когато карам и по-точно когато завивам на дясно което ме кара да си мисля,че вътре е попаднал някакъв боклук и когато колата се наклони резонира.Та въпроса ми е може ли да се свали само решетката и ако да как или трябва да разглобявам цялата кора?

кола

То маи говорителя е за смяна ама неисиИма капак които може да свалиш и да видиш говорителя.Иначе да извадиш и стоиката му трябва кората да се свали Има картинки в нета.
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Доста потърсих намерих теми само за разгобяване на самата кора,търсих и специална за свалянето на този капак,но не намерих.Страх ме е,че ако напъна с отверка ще го счупя за това питам дали някой не е свалял и евентуално да ми каже как или да ми пусне някоя снимка.Тъй като от по-старите теми не ми се отварят снимките.Благодаря предварително!

Коментар

Не можеш.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ще я разглобя тогава,дано тези да е хубаво времето.

Коментар

Колега, като разглобяваш вратата, направи и снимки с подробно описание, да вися как става.

Коментар

Ще направя само не знам кога ще е тъй като нямам гараж а съм в скандинавието и сега започва зимата.

Коментар

Остави го за лятото... Ще изпочупиш всичките пластмаси в тоя студ
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Или ако намериш някой затоплен гараж. В гаражите на моловете не е ли топло? :D

Коментар

Проблема ми е следния-десния говорител бръжди,по-точно пука само когато завия на дясно или когато мина през по-голяма дупка или през павета.Бръжденето продължава след завоя до момента в който не удари баса след това свири перфектно.И това всеки път.Когато колата е на място няма проблеми със звука.Не звучи като издънен говорител.Пробвах когато колата е на място няма проблем.

Коментар

M5kov написа:
                      То няма кво да се чупи, аз на моята отвих 6 винта и тя падна кората, 1 щипка няма по нея. Докато при браво 1 здрава не остана
                      Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                      И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                      .

Коментар

cs_aleksandar написа:
                        M5kov написа:
                        То няма кво да се чупи, аз на моята отвих 6 винта и тя падна кората, 1 щипка няма по нея. Докато при браво 1 здрава не остана
                        е що бе при мен едната оцеля. Ама вярно в студа ще си напрариш по голяма беля.
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

То е ясно че няма да чакам да се стопли ама се чудя дали първо да не купя говорители,че да не разглобявам два пъти.Някой нямал ли е подобен проблем да сподели опит?Иначе тези говорители удачни ли са за стандартното сд?http://vi.raptor.ebaydesc.com/ws/eBa...=1450214730624

Коментар

Не се сдържах аз и днес я разглобих.Говорителя е за смяна не изглежда скъсан или повреден,но когато го наклоня почва да пращи.Ще трябва да ги сменям. Сега за колегата който искаше снимки. Кората се държи на 2 болта и 3 видии.След развиването им аз внимателно си прекарах пръстите от вътрешната страна на кората за да се освободят щипките.После кората се надига първо от към дясната страна за да се освободи кората от металната част на самата врата тъй като кората има улей в горната част чрез който се съединява с вратата.И това е е общи линии.Счупи се само една пластмаса в която влиза пластмасовата щипка,но не е фатално щипката пак си стои там.

Коментар

Ето снимкиhttp://dox.bg/files/dw?a=c375f7e798h...w?a=aec96d735c

Коментар

Working...
                              X