Здравейте. Как да си сваля старо фолио от стъклата, без да прецакам реотанчетата на задния прозорец... Залепихме го на 3 части... но искам да го сменя с друго, че това избелява вече, но незнам как да го махна без да прецакам реотаните...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си сваля старо фолио от стъклата?
Collapse
X
-
yo_brava написа:А после търкаш лепилото с бензин или кореселин.Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
slider6 написа:Ама от вътре ли го нагрявам и почвам леко да го дърпам или ??Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Аз лично мойте стъкла ще ги затъмня задните и задният прозорец... и ще бъде заварено положене, така и така се съобразявам със затъмнениете предни стъкла, искам поне задните да са тъмни. Тц, тц... в България няма оправия, 20 години не е имало никакви проблеми със задно затъмнено тъкло, а сега искат да го махат.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Коментар
-
flippy89 написа:Аз лично мойте стъкла ще ги затъмня задните и задният прозорец... и ще бъде заварено положене, така и така се съобразявам със затъмнениете предни стъкла, искам поне задните да са тъмни. Тц, тц... в България няма оправия, 20 години не е имало никакви проблеми със задно затъмнено тъкло, а сега искат да го махат.
Коментар
-
Изкаш да кажеш че ако ме спре полиция ще ме накара да си махна фолиото на задното стъкло, без значение че съм си купил колта така преди 7-8 години? Ако е така, ззначи е Б*ХТИ ТЪПОТИЯТА.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Коментар
-
А бе, че най-вероятно няма да приемат такова нещо, няма, ама ми е интересно как реши, или по-точно как ще докажеш, че фолиото ти е сложено преди един век, а не си го сложил вчера, че ще пледираш, че си бил "заварено положение"? :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Salvador написа:По-добре не го слагай въобще. Има внесен проект за промени в закона, въвеждат забрана да се затъмнява изобщо задно стъкло. Още е в комисиите, но до месец ще влезе в зала.punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар