Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да си сваля старо фолио от стъклата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да си сваля старо фолио от стъклата?

Здравейте. Как да си сваля старо фолио от стъклата, без да прецакам реотанчетата на задния прозорец... Залепихме го на 3 части... но искам да го сменя с друго, че това избелява вече, но незнам как да го махна без да прецакам реотаните...

Със сешоар/пистолет за горещ въздух.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

А после търкаш лепилото с бензин или кореселин.

Коментар

Имал и шанс да прецакам реотаните?

Коментар

С пистолет за топъл въздух или сешоар го свали. Само с нож недей, че може да прекъснеш някой реотан.

Коментар

yo_brava написа:
            А после търкаш лепилото с бензин или кореселин.
            А най-добре, с мокри кърпички. Вземаш си един пакет, даже ще ти останат. За отлепването - сешоар! Пистолета за горещ въздух работи с по-висока температура, а идеята тук е просто да се затопли фолиото за да омекне малко.
            Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Ама от вътре ли го нагрявам и почвам леко да го дърпам или ??

Коментар

slider6 написа:
                Ама от вътре ли го нагрявам и почвам леко да го дърпам или ??
                Тук можеш да разгледаш клипчетата, има интересни идей и трикове. https://www.youtube.com/results?sear...om+car+windows
                Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

По-добре не го слагай въобще. Има внесен проект за промени в закона, въвеждат забрана да се затъмнява изобщо задно стъкло. Още е в комисиите, но до месец ще влезе в зала.

Коментар

Аз лично мойте стъкла ще ги затъмня задните и задният прозорец... и ще бъде заварено положене, така и така се съобразявам със затъмнениете предни стъкла, искам поне задните да са тъмни. Тц, тц... в България няма оправия, 20 години не е имало никакви проблеми със задно затъмнено тъкло, а сега искат да го махат.

Коментар

Няма да има такова нещо "заварено положение", поне в този проект, който е в деловодството на НС.

Коментар

flippy89 написа:
                        Аз лично мойте стъкла ще ги затъмня задните и задният прозорец... и ще бъде заварено положене, така и така се съобразявам със затъмнениете предни стъкла, искам поне задните да са тъмни. Тц, тц... в България няма оправия, 20 години не е имало никакви проблеми със задно затъмнено тъкло, а сега искат да го махат.
                        Аз няма да го махам, а ще слагам друго, че това изсветля

Коментар

Изкаш да кажеш че ако ме спре полиция ще ме накара да си махна фолиото на задното стъкло, без значение че съм си купил колта така преди 7-8 години? Ако е така, ззначи е Б*ХТИ ТЪПОТИЯТА.

Коментар

А бе, че най-вероятно няма да приемат такова нещо, няма, ама ми е интересно как реши, или по-точно как ще докажеш, че фолиото ти е сложено преди един век, а не си го сложил вчера, че ще пледираш, че си бил "заварено положение"? :D
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Salvador написа:
                              По-добре не го слагай въобще. Има внесен проект за промени в закона, въвеждат забрана да се затъмнява изобщо задно стъкло. Още е в комисиите, но до месец ще влезе в зала.
                              Тая глупост сега каква е, тия хора нямат ли много по важни закони да променят и актуализират вместо да се занимават с някакви тъпотии и дреболии, карам със затъмнено задно стъкло има няма 6-7 години и невиждам да има някаква драма с това, единствено е малко терсене вечер при паркиране назад, ама не е като да си сляп, а аз съм с възможно най тъмното фолио.
                              punto HGT

Коментар

Working...
                              X