Привет!Озадачен съм от резултатите при зареждане. На 2 бензиностанции от различни вериги зареждах и на едната заредих 56л., а на другата 58,8л.?!Карам почти до свършване на бензина и зареждам почти до капачката, нооо по каталог резервоара ми трябва да е 50л.Колата е 2000г., ако това има значение, а и нямам горивен филтър (или е в резервоара).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко е вместимостта на резервоара на Fiat Bravo 1.6 16V?
Collapse
X
-
curko написа:Аз на моето браво, 1,6 повече от 42-43л не съм зареждал при светеща лампа за горивото. Резервата да е не-повече от 6-7л.Има ли вариант резервоара да е сменен и да е от браво 1.8?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Имам 3 дизелови резервоара, мисля, че са по 60 литра, ако ви трябват - подарявам ги, че сърце не ми дава да ги изхвърля"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
S_BANKOV написа:curko написа:Аз на моето браво, 1,6 повече от 42-43л не съм зареждал при светеща лампа за горивото. Резервата да е не-повече от 6-7л.Има ли вариант резервоара да е сменен и да е от браво 1.8?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар