От скоро я имам тази кола, която е в подписа ми. Забелязвам, че като спирам в завой се усеща нещо като ABS (педала почва да рита). Когато обаче спирам рязко на прав участък с търкане на гуми такова нещо няма.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се казва тази система на спирачките?
Collapse
X
-
кола
ABS Ако е по нова колата може да има и други В началото при палене светват .http://avtocatalog.org/index.php/%D1...rachna-sistema
-
А каква е тази повреда най - малко 5 теми има такива и няма конкретен отговор Точно коя е повредената част за да прави така . И моята мареа го прави но рядко ...... , но го прави . И така не съм разбрал от кое е точно с нови дискове и накладки е + отзад накладки .Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Днес на снега си поиграх със спирачките . Усеща се педала да ’рита’ . Моето обяснение защо на сухо време се включва тази система е, че на надлеза надежда идвам от бул илиенци, посока бул Рожен. Там завоя е голям и с обратен вираж. Мога да кажа, че добре се държи фиата и спира добре. Очаквах да е по зле от пасата.Fiat Doblo 2006г. 1.6 16V Natural Power. 103 коня. Made in Turkey
"Real eyes, realize, real lies"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар