здравейте колеги.някой пробвал ли е да сменя глава с вариатор на мотор без вариатор като се смени и компа разбира се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
двигател 1.8 113 с глава от 132-става ли???
Collapse
X
-
Re: двигател 1.8 113 с глава от 132-става ли???
superfiata написа:здравейте колеги.някой пробвал ли е да сменя глава с вариатор на мотор без вариатор като се смени и компа разбира се.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
И аз до сега не съм чел за такава трансплантация и незнам, защо не е правено, но няма да е лошо освен главата и компа да си вземеш всмукателния и изпускателния колектор, предполагам, че имат разлика и ще е по добре да си с тия от 131 коньовата версия.То оригинално мареа има 1,8 130к.с., но се произвежда само за Бразилияpunto HGT
Коментар
-
Всмукателният на 131 кс и този на 113кс са едни и същи, само изпускателният е 4-2-1 на Купе/ Пунто и е тръбен а на Мареа е 4-1 чугунен и се цепи по средата. За изпускателният колетор аз си намерих на 40 лева с двуцевката има още 1-2 но а на 60 лева, ако е желаещ ще му пратя линк на лични. П.С. Я да погледнем все пак какви други различия има в AutoDataЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар