когато колата се движи с висока скорост и натисна спирачката кормилото ми се тресе някой има ли идея от какво е това може ли да е от крив спирачен диск
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кормилото се тресе при спиране
Collapse
X
-
Re: кормилото се тресе при спиране
do4ko написа:когато колата се движи с висока скорост и натисна спирачката кормилото ми се тресе някой има ли идея от какво е това може ли да е от крив спирачен дискLancia Delta II 1.6 l.e. 55kw 835C1.000
Bigas ELC'92 Lambda Control
Коментар
-
Значи със сигурност са криви дискове.Възможно е да е крив и само единия ама по-добре ги смени двата защото не е хубаво да са различни като марка и да са различно износени.За Типо-то ми двата бяха общо 25лв доколкото помня.Аз си взех на Metelli и не са никак лоши.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
do4ko написа:накладки не мисля да сменям защото ги сменях преди 200-300 км то от тогава почна да задържа а за кромата някои знае ли колко пари са новите дисковеFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
do4ko написа:накладки не мисля да сменям защото ги сменях преди 200-300 км то от тогава почна да задържа а за кромата някой знае ли колко пари са новите дисковеFiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар