Здравейте,Трябват ми фланци за джанти бихте ли посъветвали какви точно ми трябват... от гледна точка на Фи и дупките за болтове.Също ако може да препоръчате от къде да взема би било добре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фланци за джанти за Браво 1,9jtd
Collapse
X
-
htp_vesko написа:4х98 междуболтово разстояние и мисля че беше 58,1 централен отвор вече като дебелина зависи колко, но мисля че максимума е 25мм.
Коментар
-
Re: Фланци за джанти за Браво 1,9jtd
Timeshift написа:Здравейте,Трябват ми фланци за джанти бихте ли посъветвали какви точно ми трябват... от гледна точка на Фи и дупките за болтове.Също ако може да препоръчате от къде да взема би било добреpunto HGT
Коментар
-
Re: Фланци за джанти за Браво 1,9jtd
didich написа:Timeshift написа:Здравейте,Трябват ми фланци за джанти бихте ли посъветвали какви точно ми трябват... от гледна точка на Фи и дупките за болтове.Също ако може да препоръчате от къде да взема би било добре
Коментар
-
До колкото разчитам от снимката джантите са марка "Rial", 14 цола, ширина 5-1/2, ЕТ 43, с м/у болтово разстояние 4х98мм.Трябва да премериш някакси каква част от джантата опира в спирачния апарат за да знеш колко дебел фланец да си купиш.Друго да питам, това браво с какви предни дискове е 257мм или 284мм ?, защото ако е с вторите твърде вероятно е джанта с цолаж 14 цола изобщо да не става за монтаж ??punto HGT
Коментар
-
То смешното е че гумаджията ги сложи и аз тръгнах и изтърга леко джаните от вътре ... демек самите джанти станаха въпроса е от кой модел фланец да взема с колко дупки защото отсвен болтовете има две стърчащи остри които държат самата джанта... и предполагам ще пречат на фланеца ако няма дупки за тях.Гумаджията измери 18мм разтоянине ще ми стигне, но задължително ще трябва нови болтове защото тези които имам определено са много къси.
Коментар
-
При 18мм би трябвало да не може да се завие въобще като хората джантата, всмисъл не би могла да легне на диска отвсякъде, пък камо ли да се завърти. За тея стърчащите както казваш може да се махнат. Аз нямам такива и нямам проблем, само като се сменят джантите примерно трябва да се напасне диска за главината. Колега, защо не направиш няколко снимки на джантата отвътре, една също като е монтирана да видиме как ляга на диска и къде и колко опира на апарата?Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар