Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разкодиране на VIN номер на фиат крома

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разкодиране на VIN номер на фиат крома

някой може ли да декодира vin zfa19400002054502 най вече годината по всичко личи че е 2006 но се опитват да ме обедят че е 2008. пробвах няколко декодера и ми дава 2005 или 20061. Не е фейслиф2.На страничните показва 2006, на предното има звездички на мястото на годината най вероятно е сменявано(изглежда много ново)Оправено заглавие!Модераторски екип на фиат-бг.орг
    rover 420d,fiat punto, кандидат за fiat croma 1.9jtd

04.10.2006Като са я продавали в Германия, километрите ѝ са били 288.000.И там са я пробутали за 2008 иначе.Тук на колко ти я продават?!?Fiat Croma 1.9 Multijet 16V DPF Design Giugiaro2008 Fiat Croma Kombi 1,9 Multijet 16V aus 1. Hand // Scheckheftgepflegt - 1 собственик, История на ремонтите (сервизна книжка)FAHRZEUGMODEL Fiat Croma DATUM // ERSTZULASSUNG Oktober // 2008 (първа регистрация - октомври 200 * VIN кода показва кога е произведена колата, а талона, кога е регистрирана. Ама не вярвам да е висяла цели 2 години по паркингите на търговците.MOTORDATEN 1910 ccm³ // 100 kW // 136 PS GETRIEBEART 6. Gang Schaltgetriebe - 6 степенна скоростна кутияFAHRGESTELL-NR ZFA19400002054502 MOTOR-NR auf Anfrage // info@best-cars-ac.de KRAFTSTOFFART Diesel SCHADSTOFFKLASSE EURO 4 // Grüne Plakette FARBE Blau-Metallic - син металикKILOMETERLAUFLEISTUNG 288.000

Коментар

колата по документи е от Белгия първи и единствен собственик(колата ми я достави човек на когото имах пълно доверие и хоп греда след толкова години) цена дръж се да не паднеш 9500лв при доста изхабен салон избушени бутони направо мърлява.съединител зле мотора на звук добре няма притеснителни шумове ,кода на мотора показва 136кончета но я представят за 150 което не е болка за умиране но си е лъжа.

Коментар

За мотора грешиш. 150 коня си е.Няма такива 136 коня.8 клапановите са 120 к.с., 16 клапановите са 150 к.с.9500 за тази кола си е обир.Моята преди 2 години я купих за 5800.За Белгия - може и да е така, но по VIN кода излиза обява за продажба на немски, с немски е-mail.Не каза на колко километра е тука?

Коментар

Толкова бях бесен че не обърнах внимание на километрите.пред мен са белгийски документи по техни данни се води 136к модификацията на мотора е 194AXF1B 07B в каталога на фиат наистина го водят 136к но това е най малкия проблем.просто колата има много уморен вид вехта карана от мърляч.няма да я плащам но проблема че я капарирах на тъмно заради доверието което имах (5 коли сме взели до сега и не сме имали проблеми) но никога не е късно да станеш за резил.

Коментар

Аз съм бил в грешка. Моторът наистина е 136 коня, за мен е странно, че е монтиран на Крома, по принцип не се монтира на нея.https://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_CromaНо открих в нета информация, че специално за Белгия ги редуцират по някаква причина на 136 к.с.194AXF1B. 07B. 3. Euro 4 - reduced performance for Belgium - reduced consumption - Diesel particle filter (DPF)Хм, научих нещо ново.

Коментар

Фиат, както и повечето големи производители, произвеждат коли главно с 2 мощностни диапазона. 115кс и 136кс.В Белгия данъчната разлика между 115 и 136 коньови версии е около 4 пъти. След това между 136 и 150 още 2 пъти, като скока вече са си сериозни пари, които осмислят пускането на специални версии специално за Белгия.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
              X