Колеги, влюбен съм в тази кола. Мислех да взимам Октавия 2, но са много скъпи за това, което предлагат. Вървят по около 3700-4000 евро и в Германия и в Италия и всичките са над 200 000кмПреди две седмици случайно попаднах на модела и започнах да чета. Като цяло съм фен на Алфа и 1.9JTD моторите, затова се спрях на Croma. Прочетох старите теми, но няма много конкретни мнения. Вече е края на 2015 и предполагам и се надявам, че вече повече хора карат Fiat Croma с 1.9 Multijet 150кс. Какво да окачвам от модела? Двигател и скорости бик трябвало да са читави, ще търся живот и здраве някоя италианка след нова година по-запазена 2006-7 на до 150 000км. За фейса няма да ми стигнат парите, защото бюджета ще е към 3000 - 3200евро. Окачването доказано здраво ли е? Железни ли са носачите, шарнирите сменяват ли се, като цяло всичко свързано с окачването ме интересува? Другото, което много ме вълнува е електрониката и вихровите клапи? Тия глупави евро норми направиха дизелите прекалено сложни... След колкаво км горе долу дават фира тия клапи и ако се счупят какво следва? Също така има ли ги типичните италианки проблеми се електрониката по колата? Благодаря ви предварително
Грешен раздел-> Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар