Някой беше споменавал преди,че поставянето на термостат от Ренде 5 във маркуча намалява дебита на антифриза/водата .По принцип Фиат-а особенно дизела има огромен радиатор изчислен за жегите и задръстванията в Италия.Обаче същия термостат набухах в Опел-а ми Вектра Б на метан и за малко не го прегрях. В едно задръстване при продължителна работа на място при включена перка,чисто нов радиатор и нов антифриз разреден до около -10 градуса.Купих си още един нов маркуч и лятото слагам него,а зимата,маркуча с термостата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Термостат Стило
Collapse
X
-
Термос на рено 5 си работи идеално на 35+ градуса в задръствания с пуснат климатик.Друг е въпроса, че на либрата изкара година и 2 мес или 32хил км.(facet)На мареата vernet 2 год - 18 хил км.И двата в момента отварят на 75гр.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
Re: .
wwalker написа:S_BANKOV написа:Абе за бравото ми е 120лв. И не съм се чудил дали да набивам термостат от пет лева по маркучи.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Re: .
emzo написа:Може ли аз да отговоря ? Не, няма да набия термос за 5лв в маркуча.А и реално изкарват повече от 2години.
Коментар
-
M5kov написа:Проблема вероятно се крие в чисто новия ти радиаторEX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
cokata_23 написа:Термос на рено 5 си работи идеално на 35+ градуса в задръствания с пуснат климатик.Друг е въпроса, че на либрата изкара година и 2 мес или 32хил км.(facet)На мареата vernet 2 год - 18 хил км.И двата в момента отварят на 75гр.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
itan75 написа:...Водната помпа също се товари повече,така както се товари бензинова помпа при доста позапушен бензинов филтър...AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
itan75 написа:cokata_23 написа:Термос на рено 5 си работи идеално на 35+ градуса в задръствания с пуснат климатик.Друг е въпроса, че на либрата изкара година и 2 мес или 32хил км.(facet)На мареата vernet 2 год - 18 хил км.И двата в момента отварят на 75гр.FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа:Ако са ти ясни термодинамичните процеси, ще видиш, че при ниски обороти ще загрее много повече от колкото да я напънеш със 200.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Може ли аз да се изкажа? Преди месец смених термостата на мареата с нов Behr.МИ да еВа и боклука! В града нямам ядове и работи перфектно,но извън града при 15+ градуса седи на една черта под средата.Скоро ще ходя да го сменям.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар