Значи говорим за болтове, които се монтират на ал. джанти, не тези с които се монтират железните джанти, нали ??4 летни сезона изкарах без да слагам ексцентрични болтове и до сега не са ми падали, като пак ще повторя - последния летен сезон 2014 г. изкарах с 3 болта на предна дясна джанта, цяло лято с ръчкане, гонки и т.н.... нищо
п.п. не помня като идвах да ти направа едно кръгче с пунтото дали бях със 17-ките, но и ти беше свидетел, че при направената обиколка на околовръстното нито един болт не е изпаднал или джанта.п.п. в крайна сметка никой не искам насила да го карам да прави каквото и да било, аз за мен съм си направил заключенията ... който го е страх от мечки не ходи в гората
и още едно п.п. навремето, говора за началото на 90-те години когато баща ми караше още жигула, тЪ на жигулата м/у болтовото също е на 4х98 както и на фиат, бащата си беше намерил джанти от бмв /приличаха много на железни джанти, но си бяха алуминиеви/, които бяха на 4х100 и си караше жигулата нон стоп с тях и зиме и лете, тогава незнам да е имало ексцентрични болтове, пък тая жигула никога не е губила болтове и джанти по пътя

Коментар