Danchojn написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кое от двете злини е по-добро - ремонт на мотор или ръжда
Collapse
X
-
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
kiselo написа:Аз пък не мога да разбера какво ви кара да мислите, че в Италия колите са на по 500+ хил км...а от Германия идват все жалени и гледани 136 хил километрови...!? Вие знаете ли колко пъти колите в Германия са водени на обслужване в лицензиран сервиз и колко в Италия..? Имате ли някаква официална статистика за това? Смисъл такъв ако си купуваш кола 2012г насам може да провериш тези неща...и ако я купуваш директно от предишния собственик...Примерно Мерцедес си имат информационна система която показва на момента всяко обслужване...и клиентите при покупка могат да се възползват но мисля, че е над определена година автомобили...Но при все, че се купуват 10 годишни кошници от знайни и незнайни автокъщи/автоморги в Италия и Германия...просто гаранция няма как да се даде за тези неща...Естествено, ако все пак има на кой да разчитате за да вземете доверена кола определено си вземете такава със здрав мотор и без ръжда...Като нямате...гледате харесвате и купувате...няма такива глупости като Италиянски и Германски поне според мен...аз като ги гледам тук по къщите а и там са все едни и същи барутници... Те ако бяха много читави Германците нямаше да ги продават с опция EXPORT!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар