Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Стило 1.6 16v НЯМА МОЩНОСТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Стило 1.6 16v НЯМА МОЩНОСТ

Здравеите колегиПрез последните 2 седмици имам проблем с мощноста на моито Стило - 1.6 16v 103кс (стандарт ). Колата е 2002 година модел.Прблема е следния: Като се запали всичко си е ОК,обороти и т.н. Форсира се без никакав проблем до червено. Няма грешка! Проблема идва когато колата е на ход. На 1ва и 2ра предавка не се осещта толкова изразено (защото са барзи предвки си мисля) но от 3та скорост от 2500-2600 оборота нагоре колата няма мощност (глахне). С голям зор се качва до 3400-3500 оборота. На равено по магистрала се кара с 110-120км/ч но повече е много зор. В баир губи скорост.На около 90км/ч свалям на 4та и така нагоре.Симптоми няма никави: Гориво - без промяна на разход, масло - сменено преди 1000км - без разход, антифриз - сменен преди 200км - без разход, температура по време на каране - на средата или малко под средата на парно. Грешки по компютар - НЯМА. Пробег на колата 130000км.Посаветваха ме че може да е средно гарне (прикачвам снимка), да има някакво запушване. Започнах да се заслушвам и останових че при 2900-3000 оборота и повече се чува свистене около соростния лост и ръчната спирачка (под купето), което ме кара да си мисля, че има голяма вероятност това да е проблема.Преди да предприема стапката със смяната на гарнето искам да се допитам до вас ако някой е имал такав проблем и може да даде някакво инфо или начин за справяне в ситуацията. Предварително благодаря за всеки един коментар.Да спасиме Фиатчето

Катализатор има ли? Мирише ли на развалени яйца отзад?Ако е така махни катализатора.

Коментар

Ламбда сонда, отива да заминава. Направи лог и дай да го видим.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
      X