Привет!Дали някой може да ме ориентира какво става с Пунтото? Проблемът е, че почти постоянно започна да прави едно вдигане и сваляне на обороти - все едно настъпваш и отнемаш от газта. Съжалявам, че няма как да прикача звук, за да го опиша най-добре. От време на време пък все едно задържаш газта. Един ден го прави, на другия ден не, но напоследък по-често. Мисля, че проблемът е най-вече сутрин, като е студена, но може и да си въобразявам и да няма значение.Също ми се струва, че повечко пушек излиза от ауспуха и повече харчи в последните десетина дни.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto MK1 - на свободна ръмжи все едно подаваш газ
Collapse
X
-
светва ли чека когато го прави? на мене при същите симптоми беше датчик на темп. на инжекционаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Punto_II_HGT написа:Не знам дали Пунтото има PCV клапан, но същите магарии Бравата ми ги правеше като той се беше разпаднал.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Чак днес колата беше прегледана от майстор, който ми каза, че за момента е почистил моторчето и ще видим дали ще продължи да го прави. Съвсем изненадващо пък вчера ми светна лампата, че е прегряла и перката на радиатора усилено духаше. Това не го беше правила от един път преди 6-7 години, когато сменях антифриз. Сега е долята течност и се надявам да няма проблем. Според майстора радиатора бил много мръсен.Punto 1.9 JTD 2003
Ex Punto 1.1 1994
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар