Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос към колегите с пунто 2 1.2 60 2003

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос към колегите с пунто 2 1.2 60 2003

...
    Последна редакция от petar 1986; 23.01.2023, 19:13.
    FIAT PUNTO MK1 преди -FIAT PUNTO MK2 facelift &FIAT GRANDE PUNTO 1.4 95

Случва се Пепи, какво да ги правиш... Поне ремонта е лесен, не е като на някое JTD да ти се завие свят от периферия
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

[quote=M5kov]Случва се Пепи, какво да ги правиш... Поне ремонта е лесен, не е като на някое JTD да ти се завие свят от периферия
      Последна редакция от petar 1986; 23.01.2023, 19:14.

Коментар

Явно си попаднал на такова, което е само карано, без навременна поддръжка или по скоро никаква.Направи си ревизия на главата, смени гарнитурата и всичко ще си дойде на място
        punto HGT

Коментар

didich написа:
          Явно си попаднал на такова, което е само карано, без навременна поддръжка или по скоро никаква.Направи си ревизия на главата, смени гарнитурата и всичко ще си дойде на място
          Май без никаква подръжка е карана на изживяване,вторник я карам да я правят и дано няма ядове после

Коментар

50 лв. за гарнитура и ~150 за труд, какво му плащаш
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Re: Въпрос към колегите с пунто 2 1.2 60 2003

petar 1986 написа:
              Имам един въпрос към вас колеги надявам се да не ме нападнете,имам пунто 1л2 60 2003 от две години и само ядове толкова ли са проблемни тия кошници или аз на това съм случил.Днес за капак прегря и издуха гарнитура на главата
              Това са едни от най-здравите бензинови двигатели в малолитражния клас. Попаднал си на неподдържан автомобил, каран с кофти масла или вообще не сменяни.
              Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Re: Въпрос към колегите с пунто 2 1.2 60 2003

Danchojn написа:
                petar 1986 написа:
                Имам един въпрос към вас колеги надявам се да не ме нападнете,имам пунто 1л2 60 2003 от две години и само ядове толкова ли са проблемни тия кошници или аз на това съм случил.Днес за капак прегря и издуха гарнитура на главата
                Това са едни от най-здравите бензинови двигатели в малолитражния клас. Попаднал си на неподдържан автомобил, каран с кофти масла или вообще не сменяни.
                И аз така бях чувал ама ,дано е само гърнитура защото я карах няколко километра да се прибера и до нас вдигна яко пара но температурата не беше чак в червеното и си смени звука

Коментар

Наскоро се разделих с въпросния автомобил 1.2 8V 60hp. 2003г. Моето мнение за колата = отлична, пъргава, икономична. Карах я 3 години навъртях и около 30хил км, никога съм нямал ядове. SELENIA през 10 хил км и това е...
                  HGT 1.8

Коментар

[quote=mk2]Наскоро се разделих с въпросния автомобил 1.2 8V 60hp. 2003г. Моето мнение за колата = отлична, пъргава, икономична. Карах я 3 години навъртях и около 30хил км, никога съм нямал ядове. SELENIA през 10 хил км и това е...
                    Последна редакция от petar 1986; 23.01.2023, 19:22.

Коментар

Working...
                    X