Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли такива модели

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли такива модели

Отдавна се ровя из нета и търся да видя брава/браво или марея с дигитално табло та ,въпроса ми е имали изобщо такива модели .
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Имам книжка за Брава на немски език! В нея има цветни илюстрации на всички възможни разновидности на табла за Брава! Такава с дигитално табло там няма, а честно казано и аз не съм виждал такова табло!
    Space Star 1.9 DID

Коментар

аз съм виждал само на Типо да има , за брава/о не знам
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Преди доста години съм виждал и уно с дигитално табло
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Да! Уно с дигитално табло има, дори някъде из форума имаше снимка! Мисля, че в някоя от темите в "Консултации"!
          Space Star 1.9 DID

Коментар

уно

ето на уно
            Прикачени файлове

Коментар

Re: Имали такива модели

dani389 написа:
              От давна се ровя из нета и търся да видя брава/браво или марея с дигитално табло та ,въпросат ми е имали изобщо такива модели .
              Такова табло за старите здравеняци Браво/а няма, ще видим на новото!

Коментар

Доколкото и аз знам само на Типо и Уно има такива табла.На Типо-то са няколко разновидности (на най-малкия двигател е без оборотомер) според модификацията.На уно-то е като това от снимката макар че доста рядко се среща (лично аз за пръв път виждам такова за Уно)
                Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

Много ме кефи това табло като на Ентърпрайз е -Номер 1, 5-та светлинна, енгейдж!
                  Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                  Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Между другото и мен ме накефи много като го видях.Дори Типо-вците нямат толкова мерилки.Това като гледам има и за налягането на маслото и ако не греша за температура на маслото (най-дясната мерилка).Вярно че километража си му е обикновен ама на фона на останалото въобще не се забелязва

Коментар

темпрата също е с дигитално табло готино е но е и рисковано защото не е на лампички а на платки и май биле доста скъпи моята темпра за сега не е дала дефект относно таблото и наистина много яко,особено нощем свети като самолет

Коментар

zfa159 написа:
                        Между другото и мен ме накефи много като го видях.Дори Типо-вците нямат толкова мерилки.Това като гледам има и за налягането на маслото и ако не греша за температура на маслото (най-дясната мерилка).Вярно че километража си му е обикновен ама на фона на останалото въобще не се забелязва
                        Температура масло , налягане масло , Гориво , Температура , и натоварване на турбото. П.П : На мен лично ми писна да го гледам всеки ден и си търся аналогово.
                        Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
                        IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
                        1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
                        2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

А дали е съвместимо?За Темпрата не знаех че има с аналогово - като на Типо ли е или?

Коментар

На Уно май само турбинираните имат дигитални табла.А на темпра аналоговото е много грозно, се едно караш кола отпреди 20 год.
                            FIAT Tipo 1,4mi - EX
                            Alfa Romeo 146ti - EX
                            Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

tonov написа:
                              А на темпра аналоговото е много грозно, се едно караш кола отпреди 20 год.
                              Е тя си е на толкова... :D

Коментар

Working...
                              X