Отдавна се ровя из нета и търся да видя брава/браво или марея с дигитално табло та ,въпроса ми е имали изобщо такива модели .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли такива модели
Collapse
X
-
Доколкото и аз знам само на Типо и Уно има такива табла.На Типо-то са няколко разновидности (на най-малкия двигател е без оборотомер) според модификацията.На уно-то е като това от снимката макар че доста рядко се среща (лично аз за пръв път виждам такова за Уно)Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
Между другото и мен ме накефи много като го видях.Дори Типо-вците нямат толкова мерилки.Това като гледам има и за налягането на маслото и ако не греша за температура на маслото (най-дясната мерилка).Вярно че километража си му е обикновен ама на фона на останалото въобще не се забелязваFiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
zfa159 написа:Между другото и мен ме накефи много като го видях.Дори Типо-вците нямат толкова мерилки.Това като гледам има и за налягането на маслото и ако не греша за температура на маслото (най-дясната мерилка).Вярно че километража си му е обикновен ама на фона на останалото въобще не се забелязваВсяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар