Здравейте. Имам проблем с въпросната кутия .Днес гръмна въпреки ,че имаше кихалка. Въпроса ми е как да скрепя положението до Понеделник или Вторник докато пристигне нова кутия,че заглъхва в момента в ниските обороти.Имам и АГУ и един приятел каза да я карам само на бензин. Ако запуша отвора за сега проблем ли ще е ? Дайте някакъв съвет.Прилагам снимка на кутията , да добиете представа. ( Не е моята , от нета е но е същата)Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Резонаторна кутия
Collapse
X
-
Тази резонаторна кутия е там само за намаляване на гърления звук от двигателя. Махай я и гледай да имаш кихалка на самата филтърна кутия.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
S_BANKOV написа:Монтирай още една кихалка на нейно място и си оправи свещите и кабелитеFiat Bravo 1.6 16V - 98'
Коментар
-
Газовата е наред. Имах проблем с един от кабелите за свещите и затова гръмна , но вече го смених.Не би трябвало вече да връща. Ще мисля по въпроса с кихалката , без да слагам китията. Ако не го измисля като хората ще сложа кутията и кихалка на нея , както си беше старата.Fiat Bravo 1.6 16V - 98'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар