Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Резонаторна кутия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Резонаторна кутия

Здравейте. Имам проблем с въпросната кутия .Днес гръмна въпреки ,че имаше кихалка. Въпроса ми е как да скрепя положението до Понеделник или Вторник докато пристигне нова кутия,че заглъхва в момента в ниските обороти.Имам и АГУ и един приятел каза да я карам само на бензин. Ако запуша отвора за сега проблем ли ще е ? Дайте някакъв съвет.Прилагам снимка на кутията , да добиете представа. ( Не е моята , от нета е но е същата)Благодаря
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.6 16V - 98'

Според мен запуши отвора и не слагай друга кутия,че и нея ще пръсне. Аз така карам и няма проблем.

Коментар

Тази резонаторна кутия е там само за намаляване на гърления звук от двигателя. Махай я и гледай да имаш кихалка на самата филтърна кутия.
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Монтирай още една кихалка на нейно място и си оправи свещите и кабелите
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
          Монтирай още една кихалка на нейно място и си оправи свещите и кабелите
          Свещите са на 2 месеца , кабелите на свещите ги смених преди 2 дни точно след като пръсна кутията.Сега въпроса. Как да сложа кихалка на този елипсовиден маркуч ? Има ли някой колега който го е направил да ми покаже как изглежда ? Ще съм благодарен за съвет.П.С. Поръчах си нова кутия по принцип ,която утре ще е при мен.Ако няма да има проблем без нея , може и да не я слагам стига да направя побъргаряването като хората.
          Fiat Bravo 1.6 16V - 98'

Коментар

кола

И да е запушиш става Преди да сложиш другата оправи газовата иначе пак ще стане същото.
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Газовата е наред. Имах проблем с един от кабелите за свещите и затова гръмна , но вече го смених.Не би трябвало вече да връща. Ще мисля по въпроса с кихалката , без да слагам китията. Ако не го измисля като хората ще сложа кутията и кихалка на нея , както си беше старата.
              Fiat Bravo 1.6 16V - 98'

Коментар

Има едни кръгли който са като клапан, може да се набие и стегне на мястото на тръбата.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                X