wwalker написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обороти на празен ход.
Collapse
X
-
Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
-
Danchojn написа:Не мога да се съглася. Много от автомобилите ще загаснат при разкачането на този изпълнителен механизъм. В зависимост от софтуера и възможностите на контролера, при други започват колебания в оборотите, колкото да не загасне мотора. В случая каквото и да прави автоматичния смукач, бензин не се подава. През него и дросела ще минава готова горивна смес, за която ЕКУ не знае. За мен настройката трябва да се извържи при всичко закачено и работещо.
Коментар
-
wwalker написа:Пък то... нищо общо. Напротив, оборотите заковават, като се разкачи стъпковия. Което е и целта. Говорим за АГУ - какво общо има тук ЕКУ в смесообразуването на тихите обороти при разкачен стъпков? Не ми казвай, че ако колата е с ЛК и бла-бла... ЛК на тихите не играе и то умишлено. Моя примерно взимаше сигнал от ТПС точно за да не играе, като не е натиснат педала. Кои са тези ’много’ автомобили, които гаснат при разкачане на стъпковия? Ще ти кажа, тези като 1.4 12V, където стъпковия не е бай-пас, а те се броят на пръсти в сравнение с останалите. Посочи ми 1 /един/ автомобил, на който тихите започват да играят при разкачане на стъпковия?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар