Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пичове как да сверя часовника на Бравото?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пичове как да сверя часовника на Бравото?Четох в книжката ама зор - на немски! сменяха ми съединителя и явно са откачили батерията и ми се е ресетнал часовника! Вече съм сигурен че колата е на 140хил км щото вчера ми свалиха оригиналния съединител валео от фиата! Та на темата! как се сверява тоя часовник!?
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

В сервизното описание има цял раздел посветен на програмирането на радиото ...

Коментар

Ей - ти стълба ако можеш ти удари се по-добре

Коментар

Ми поне напиши модела на касетофона...
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Е, аз нямам такова радио и затова не ме вълнува ...Ето точно кой стълб http://ilko.info/BRAVO_SERVICE_MANUAL/NEW/В третата част на упътването на страница 601 ...

Коментар

Е има ли значение се си мисля че сверяването не зависи от това какъв ти е модела! Пък и не знам точно какъв е - с РДС упварление за ЦД-ченджър, и капачето на касетофона се вдига нагоре!

Коментар

ilkor написа:
              Е, аз нямам такова радио и затова не ме вълнува ...Ето точно кой стълб http://ilko.info/BRAVO_SERVICE_MANUAL/NEW/В третата част на упътването на страница 601 ...
              Мерси за стълба колега точно този ми трябваше!

Коментар

rustson написа:
                Е има ли значение се си мисля че сверяването не зависи от това какъв ти е модела! Пък и не знам точно какъв е - с РДС упварление за ЦД-ченджър, и капачето на касетофона се вдига нагоре!
                Разбира се, че има значение. Модефикациите са поне 4!
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

задържаш копчето с нарисуван часовник няколко секунди и оттам настройваш с копчетата за радиото(под някои цифри има н-,н+ и м-,м+) какво е толкова сложното

Коментар

Ми нямам копче с часовник на него!От ръководството разбрах че натискам 6 (сигурно то е с часовника)и след това почвам да сверявам и след това пак 6!

Коментар

точно така възможно е и да не получиш реакция от копчето, затова запали двигателя или на контакт за по сигурно

Коментар

Re: Пичове как да сверя часовника на Бравото?

rustson написа:
                        За какво ти е часовник , това на ръката ти какво е солница ли?

Коментар

intriga написа:
                          задържаш копчето с нарисуван часовник няколко секунди и оттам настройваш с копчетата за радиото(под някои цифри има н-,н+ и м-,м+) какво е толкова сложното
                          При мен пък часовника започна да си губи захранването 5-6 минути след като изгася колата и сега мига на 0 всеки път като запаля.
                          Bravo 1.6 SX 16V 76kW/103hp '96г

Коментар

Докато ти е включено радиото, задръж копче 6 и като започне да ТИ МИГА ВРЕМЕТО настрой часа с помоща на другите копчета(Н+Н-М-М+) които май бяха 2 3 4 и 5 , лесно ще се справиш П.С. Мисля че беше 6 но със сигурност на него пише "EXP"
                            Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

Да ама не ! Като задържа копчето и ми запазва радиото което слушам в момента на 6-та позиция! Давайте още предложения!А и междудругото часовника си мига в момента постоянно и като натискам h- h+ ... нищо не се случва! Това при включено и изключено радио!

Коментар

Working...
                              X