Здравейте,имам следния проблем - реших да правя предницата на Типо-то ама не искам да сменям целите носачи а само тези гумените тампони отзад.Имам два комплекта носачи - едните са си оригиналните на колата които свалих при предния ремонт без да знам че се продават само тампончетата отзад.Другите са на колата все още.Искам някак ако е възможно да прегледам шарнирите на двата комплекта и да преценя може ли да карам с единия комплект или и двата са за изхвърляне.Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да разбера здрави ли са ми шарнирите?
Collapse
X
-
Re: Как да разбера здрави ли са ми шарнирите?
zfa159 написа:Здравейте,имам следния проблем - реших да правя предницата на Типо-то ама не искам да сменям целите носачи а само тези гумените тампони отзад.Имам два комплекта носачи - едните са си оригиналните на колата които свалих при предния ремонт без да знам че се продават само тампончетата отзад.Другите са на колата все още.Искам някак ако е възможно да прегледам шарнирите на двата комплекта и да преценя може ли да карам с единия комплект или и двата са за изхвърляне.Благодаря!
-
Ами старите носачи след около 1000km в България започнаха да тропат и подрънкват по дупки и бабуни и аз понеже въобще не бях запознат че се продават само гумените втулки си купих два нови носача и си ги смених.Сега новите след около 6000km (BIRTH) и те започнаха да тропат по същия начин.И се замислям вместо да си купя поредния комлект да видя става ли нещо от тези и евентуално да си купя само тампоните.Имам един майстор познат дето може би ще ми помогне да ги прегледаме (мисля да си сложа пак старите понеже ако не друго поне са си оригиналните).Благодаря!Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар